Obnoviť stránku

Force EYES predné + zadné blikačka

4,7 32 hodnotení
Super cena
9,89 €

Force EYES predné + zadné blikačka

Výbavou správneho cyklistu je predovšetkým dobré osvetlenie za nepriaznivého počasia a v tme, kde si ostatní účastníci premávky včas uvedomia jeho prítomnosť. Táto cenovo dostupná súprava prednej a zadnej blikačky na bicykel Force Eyes je vhodná pre všetkých cyklistov, ktorí vyžadujú kvalitu za rozumnú cenu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná súprava osvetlenia za rozumnú cenu
  • Predné svetlo a blikačka v balení
  • Výkonné LED diódy
  • Jednoduchá montáž
  • Batérie sú súčasťou balenia

Solídny výkon v malom tele

Táto šikovná súprava sa skladá sa z predného svetla Force Rank, na ktorom disponuje hneď päť výkonných LED diód, pracujúcich v dvoch režimoch. Prvý je štandardné neprerušované svietenie, druhý energeticky úspornejšie blikanie. Uchytenie je riešené pomocou klasickej objímky, ktorej montáž na riadidlá zvládnete úplne bez náradia. Objímka je vhodná pre riadidlá s priemerom 25,4 - 31,8 mm. Napájanie zabezpečuje trojica batérií typu AAA.

Zadná blikačka Force Optic je vybavená dvoma diódami s totožným počtom režimov (blikanie a svietenie). Uchytenie je riešené buď klasickou objímkou, ktorú môžete namontovať na zadnú rámovú rúrku s priemerom 25,4 - 31,6 mm alebo klipom. Vďaka nemu si svietidlo pripnete na oblečenie, batoh atď. Jej použitie tak nie je obmedzené len na cyklistiku. Napájanie zabezpečuje dvojica batérií typu AAA.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Druh svetla

Druh svetla Sada

Vlastnosti

Umiestnenie Na riadidlá, Na sedlo
Maximálna výdrž 30 h
Svetelný tok 40 lm

Napájanie

Napájanie AAA
Počet batérií 5 ks
Kód:  SPTms2473
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592627060779

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17