Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Force Class

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Force Class

So svietidlom Force Class budete mať istotu, že vás počas jazdy na bicykli nezaskočí tma. Nielenže si sami posvietite na cestu, ale zároveň budete neprehliadnuteľní ostatnými. O to sa stará trojica výkonných LED diód. Tie dokážu pracovať v dvoch režimoch. Prvý predstavuje štandardné neprerušované svietenie, druhý energeticky úspornejšie blikanie.
Prichytenie je riešené pomocou klasickej objímky, ktorej montáž na riadidlá zvládnete úplne bez náradia. Objímka je vhodná pre riadidlá s priemerom 25,4 - 31,8 mm. Napájanie zabezpečuje trojica batérií typu AAA, jedna súprava batérií je priložená v balení.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Čierna

Druh svetla

Druh svetla Predné

Vlastnosti

Maximálna výdrž 30 h
Svetelný tok 30 lm

Napájanie

Napájanie AAA
Počet batérií 3 ks
Kód:  OLP058
Produktové číslo:  8592627023415

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09