Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Force Čistička reťazí + čistič a mazivo

4,3 48 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,49 €

Force Čistička reťazí + čistič a mazivo

Predĺžte životnosť svojím cyklistickým reťaziam. Tie sú jednou z najnamáhanejších častí bicykla, preto aby správne fungovali, potrebujú adekvátnu starostlivosť. Na to je ideálna plastová čistička Force. Jej jednoduchý, napriek tomu veľmi účinný systém čistenia pomocou troch kief zaistí perfektný servis všetkým typom reťazí. Zároveň vám svojou rýchlosťou ušetrí veľa času a námahy.

Súčasťou súpravy sú aj špeciálne prípravky, ktoré ošetria vaše reťaze tak, že budú fungovať ako nové. Ako prvý použijete odmasťovač, ktorým odstránite všetky usadené nečistoty. Po ňom aplikujete mazivo, po ktorom budú jednotlivé články reťaze pohyblivejšie a odolnejšie voči nepriaznivým vplyvom okolia.

  • Skladujte v tme a suchu pri teplote od 0 do 25 °C
  • Držte mimo dosahu detí
  • Zabráňte styku prípravkov s očami aj ich vypitiu

Obsah súpravy:
Čistička reťazí
Odmasťovač 50 ml
Mazivo 50 ml

Rozmery čističky:
80 × 25 × 185 mm (V × Š × D)

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Počet funkcií 1
Kód:  OLP083
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592627031885

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13