Obnoviť stránku

Flacarp Hlásič X7 s RGB diódou a vysielačom signálu

115,68 €

Flacarp Hlásič X7 s RGB diódou a vysielačom signálu

Rybársky hlásič záberu je pomôcka, ocení ho každý moderní rybár. Zakaždým, keď sa vlasec pohne, dá vám hlásič vedieť, a tým zaistí, že si ukoristíte každú rybu. Flacarp Hlásič X7 s RGB diódou a vysielačom signálu využijete v momente, keď sa musíte chvíľku venovať inej činnosti. Možno ho pripevniť na vidličku alebo stojan. Priaznivcov nočného rybárčenia poteší nočné osvetlenie so senzorom. Hlásič záberu Flacarp disponuje plynulou reguláciou hlasitosti. Hlásič bol doplnený záchytnými chráničmi, ktoré pohodlne ochránia prút pred vypadnutím.

Zaujímavé parametre hlásiča Flacarp Hlásič X7 s RGB diódou a vysielačom signálu

  • Hlásič Flacarp vám dá vedieť pri každom zábere vlasca
  • Počet hlásičov v balení: 1 ks
  • Nočné osvetlenie na upozornenie na záber v tme
  • Možná úprava hlasitosti
  • Konektor na pripnutie swingeru

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Nočné osvetlenie, Nastaviteľná hlasitosť, Konektor na pripojenie swingeru, Nastaviteľná citlivosť, Nastaviteľný tón, Možnosť spárovania s príposluchom
Farba diódy Viacfarebná

Súprava

Počet hlásičov 1 ks
Kód:  RYB022004
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594206460048

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11