Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FIXED Smile Passport so smart trackerom FIXED Smile Motion hnedá

5 2 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FIXED Smile Passport so smart trackerom FIXED Smile Motion hnedá

FIXED Smile Passport je kvalitne spracovaná kožená peňaženka, ktorá je ideálnym doplnkom pri cestovaní. Vďaka dostatočnému množstvu priestoru môžete do peňaženky bez problémov umiestniť osobné doklady, karty, bankovky i pas. Peňaženka FIXED Smile Passport je vybavená Bluetooth lokátorom FIXED Smile, vďaka ktorému budete mať vždy dokonalý prehľad o tom, kde sa peňaženka momentálne nachádza. Vaša peňaženka tak bude vždy v úplnom bezpečí a vždy ju ľahko nájdete aj v prípade straty, či krádeže. Nech už sa na svojich cestách vydáte kamkoľvek, inteligentná peňaženka FIXED Smile Passport vám bude vždy k dispozícii na bezpečné uloženie vašich osobných vecí.

Kľúčové vlastnosti peňaženky FIXED Smile Passport

  • Vyrobená v Prostějove
  • Peňaženka FIXED Smile Passport je z hovädzej kože
  • Rozmery peňaženky 14,5 × 11 cm
  • Dostatočné množstvo miesta na bezpečné uloženie kariet, pasu, bankoviek aj osobných dokladov
  • Bluetooth lokátor FIXED Smile zabezpečí dokonalú ochranu
  • Dve veľké vrecká na pas a bankovky
  • Tri vrecká na kreditné karty
  • Vyhotovenie Unisex
  • Hnedá farba peňaženky FIXED Smile Passport

Bezpečnostný Bluetooth lokátor

Peňaženka FIXED Smile Passport vyniká kvalitným spracovaním a inteligentnými technológiami. Peňaženka je vybavená bluetooth lokátorom FIXED Smile, vďaka ktorému môžete jednoducho monitorovať jej polohu. Na úplné využitie lokátora ho stačí jednoducho spárovať prostredníctvom Bluetooth s vaším mobilným telefónom. Okrem monitorovania polohy je lokátor prostredníctvom pohybového senzora schopný aj ohlásiť neočakávaný pohyb peňaženky, alebo zabezpečiť jej prezvonenie.

Špičková ručná výroba

Inteligentná peňaženka FIXED Smile Passport má elegantný a praktický dizajn, ktorý z nej robí ideálneho spoločníka na každú situáciu. Peňaženka bola ušitá v Prostějove a na jej výrobu bola použitá pravá hovädzia koža. Tá si vás okamžite získa svojimi vlastnosťami a postupom času získa nezameniteľnú patinu. Vďaka tomu vám peňaženka FIXED Smile Passport vydrží po veľmi dlhú dobu.


Parametre a špecifikácia

Rozmery (V × Š × H)

Výška 14,5 cm
Šírka 11 cm

Materiál

Materiál Koža

Úložný priestor

Úložný priestor Kapsa na bankovky, Priehradky na karty a doklady
Zapínanie Bez zapínania

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Farba Hnedá
Vlastnosti Ručne šitá
Výbava Lokalizační čip

Bezdrôtová technológia

Bezdrôtové technológie Bluetooth, GPS

Vlastnosti

Funkcie Nájdenie polohy, Vyhľadávanie zariadení, Upozornenie na stratu dosahu, Zvuková signalizácia, Podpora hlasových asistentov

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Kompatibilné aplikácie Apple Siri skratky

Batéria

Výdrž 12 mesiacov

Farba

Farba Hnedá

Vzhľad

Materiál Koža
Farba Hnedá
Zapínanie Bez zapínania
Ďalšie vlastnosti Kapsa na bankovky, Lokalizační čip, Priestor na cestovný pas, Priehradka na bankovky, Priehradky na legitimácie, Priehradky na platobné karty a doklady, Ručně šité
Kód:  PP961a5
Produktové číslo:  FIXSM-SP-BRW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06