Obnoviť stránku

Fitbit Blaze Large Black

3,2 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fitbit Blaze Large Black


Fitness hodinky Fitbit Blaze

Inteligentné hodinky Blaze vás zaujmú skvelým dizajnom, jednoduchým systémom a slušnou výdržou batérie. Fitbit Blaze by zaručene nemali chýbať žiadnemu športovcovi vo výbave. Môžete s nimi ísť behať, jazdiť na bicykli, korčuľovať alebo pokojne ísť na turistiku do hôr. Sú zamerané pre všetky športy. Radosť vám však budú robiť aj pri každodennom používaní.



Veľa užitočných funkcií

Hodinky Fitbit Blaze kontinuálne sledujú srdcový tep, merajú kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, aktívne minúty a tepovú frekvenciu. Hodinky majú senzory, ktoré v spolupráci s GPS v telefóne a ladeným softwarom automaticky určia druh športovej aktivity a automaticky ju zaznamenajú do systému. Samozrejmosťou je ukazovateľ aktuálneho času, budíka, zobrazenie SMS, kalendára, prehrávanie hudby alebo ID volajúceho.

Fitbit Blaze Large Black


Fitbit Blaze Large Black

Výdrž na nezaplatenie

Veľkou výhodou hodiniek Fitbit Blaze je ich výdrž. Až 5 dní bez nabíjania. Vnútri hodiniek sa nachádza trojosový akcelerometer a výškomer. Vďaka nim spočíta, koľko cez deň prejdete krokov, koľko vyjdete schodov, a ako dobre v noci spíte. Nechýba ani vibračný motorček na tiché budenie alebo upozornenia z mobilu.



Do posilňovne aj k obleku

Fitbit Blaze nie sú len hodinky, ktoré si vezmete na cvičenie, ale ktoré nosíte celý deň aj celú noc. Funkcia On-Screen workouts s FitStar ponúka cvičebné sekvencie priamo na displeji hodiniek. Pomáhajú vám tak nielen, čo sa fyzických aktivít týka, ale pomáhajú vám aj analyzovať spánok. Neprekáža im pot a ani slabší dážď.

Fitbit Blaze Large Black


Fitbit Blaze Large Black

Sú pružné, ohybné a hodia sa každému na ruku

Náramok je vyrobený z pružného, odolného elastoméru podobnému tomu, ktorý sa používa pri mnohých športových hodinkách. Rámček a spona sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele.


Kľúčové vlastnosti

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS, Windows Phone

Displej

Sklíčko Plastové

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 50 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Vibrácie

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Lyžovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Budík, Kalendár, Stopky

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 144 h (6 d)
Bežná výdrž batérie 120 h (5 d)
Kapacita úložiska 0 GB
Kód:  FTB002e6d4a
Produktové číslo:  FB502SBKL-EU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19