Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Fit-day zdravý darček pre ženy

Fit-day zdravý darček pre ženy

Fit-day

V sviatočnom balíčku značky Fit-Day nájdete tri položky – chutný jahodový milkshake s vysokým obsahom bielkovín, mangovo-malinové smoothie a štýlový shaker. Zostaňte fit aj počas Vianoc a vkročte do Nového roka s figúrou, akú vám kolegyne a kamarátky budú závidieť.


Fit-day

Kľúčové benefity sady Fit-Day (pre ženy)

  • Milkshake obsahuje až 40 % kvalitných bielkovín a má výraznú jahodovú chuť
  • Čisto rastlinné zloženie vyhovuje vegánom aj alergikom, ktorí majú problémy s laktózou alebo lepkom
  • Výborné pri redukčnej diéte aj ako doplnok jedálnička pre športovcov
  • Farebný shaker s logom Fit-Day dostanete v cene
  • Neobsahuje arómy, umelé sladidlá, zvýrazňovače chuti, stabilizátory, pridaný cukor ani žiadne chemické éčka

Čistá chuť, veľa bielkovín & vegan-friendly zloženie

Vďaka až 40 % obsahu bielkovín sa milkshake Fit-Day odporúča na udržanie štíhlej línie, pri športovaní a pri redukčných diétach. V zložení nenájdete umelé prísady ani dochucovadlá a vďaka využitiu čisto rastlinných ingrediencií ide o nápoj, ktorý je vhodný aj pre vegánov.

Fit-day


Fit-day

Fit-Day smoothie namiesto rannej kávy

Prečo piť kávu a nedať si radšej mangovo-malinové smoothie, ktoré zaženie smäd a dodá telu potrebné vitamíny? Rozhodne vás nezasýti tak, ako milkshake, ale keď ho doplníte potravinami s vysokým obsahom vlákniny a bielkovín, sotva existuje vhodnejší doplnok zdravých a vyvážených raňajok.


V sade dostanete farebný shaker

Milshake aj smoothie si môžete namiešať v štýlovom farebnom shakeri. Odmerajte dávku nápoja, zmiešajte ju s odporúčaným množstvom vody a hotový nápoj máte v nádobe, z ktorej môžete rovno piť – vlastnú fľašu nepotrebujete.


Kód:  SPTfd654
Produktové číslo:  8594180799455

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18