Obnoviť stránku

Fit-day zdravý darček pre mužov

Fit-day zdravý darček pre mužov

Fit-Day

Prírodný proteín Fit-Day obsahuje zodpovedajúcu dávku bielkovín, ktoré vaše telo zúročí po prebudení, počas dňa a pred aj po športovom výkone. Vďaka jedinečnému zloženiu je nutrične vyvážený, ľahko stráviteľný a ide tým pádom (spolu s čokoládovým Milkshake) o ideálny doplnok stravy, ktorý vás aj počas Vianoc pomôže udržať vo forme.


Fit-Day

Kľúčové benefity sady Fit-Day

  • Proteín obsahuje až 60 % kvalitných bielkovín a má výraznú kakaovú chuť
  • Milkshake je z kokosového mlieka, takže je vhodný pre vegánov aj ľudí, ktorým kravské mlieko nerobí dobre
  • Výborné pri redukčnej diéte aj ako doplnok jedálnička pre športovcov
  • Neobsahuje arómy, umelé sladidlá, zvýrazňovače chuti, stabilizátory, pridaný cukor ani žiadne chemické éčka

Fit-Day

Vysoký obsah proteínov & zloženie vhodné pre vegánov

Práškový proteín Fit-Day je rastlinného pôvodu a obsahuje vyše 60 % bielkovín. Jeho najdôležitejšími zložkami sú hrachový a ryžový proteín, zvyšok potom dotvára vyvážený podiel sacharidov a esenciálnych aminokyselín. Milkshake zase zložením vyhovuje vegánom a všetkým, ktorí sú alergickí na lepok. Okrem toho skvele chutí, pomôže vám udržať si štíhlu líniu, a ak športujete, uľahčí vášmu telu regeneráciu svalov.


Dávka proteínu Fit-Day vás pomôže zasýtiť na dlhšiu dobu

Čokoládový proteín si obľúbite hlavne vďaka výraznej kakaovej chuti. Primiešať si ho môžete nielen do nápojov, ale pokojne aj do jedla. Vďaka vysokému podielu bielkovín vás nadlho zasýti a zásluhou prírodného zloženia vášmu telu nebude robiť problémy pri trávení.

Fit-Day


Fit-Day

Chutným milkshakom môžete pokojne naštartovať svoj deň

Mliečny kokteil nie je vyrobený z klasického mlieka, ale z kokosového. Vďaka tomu vyhovuje vegánom a ľuďom, ktorí mliečne výrobky neznášajú dobre. Jeho príprava je jednoduchá: stačí ho rozmiešať v shakeri v zodpovedajúcom podiele s vodou. Hodí sa ako doplnok k raňajkám alebo ako desiata počas dňa. Obľúbite si ho aj ako športovec, pretože vďaka vysokému obsahu bielkovín pomôže pri regenerácii svalov.


V cene Fit-Day sady dostanete aj shaker

Poslednou súčasťou sady je štýlový čierny shaker, určený špeciálne na prípravu mixovaných jedál a nápojov.

Fit-Day


Kód:  SPTfd123
Produktové číslo:  8594180799448

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02