Obnoviť stránku

Fit-day zdravý darček pre babičky a dedkov

Fit-day zdravý darček pre babičky a dedkov

Fit-day

Sviatočná sada smoothie značky Fit-Day vám počas Vianoc obohatí jedálny lístok adekvátnym prísunom bielkovín, antioxidantov a vitamínov. Výživné smoothie s obsahom goji, čučoriedok, acai a brusníc spoľahlivo zaženú hlad aj nutkavú chuť na sladké a pomôžu vám tak si aj napriek Vianociam udržať pekne štíhlu líniu.


Fit-day

Kľúčové benefity sady Fit-Day

  • Smoothie obsahujú až 40 % kvalitných bielkovín a majú výraznú ovocnú chuť
  • Čisto rastlinné zloženie vyhovuje vegánom aj alergikom, ktorí majú problémy s laktózou alebo lepkom
  • Výborné pri redukčnej diéte aj ako doplnok jedálnička pre športovcov
  • Shaker s logom Fit-Day dostanete v cene
  • Neobsahuje arómy, umelé sladidlá, zvýrazňovače chuti, stabilizátory, pridaný cukor ani žiadne chemické éčka

Fit-day

Výživné smoothie na šport aj počas diéty

Zloženiu oboch smoothie dominuje lyofilizované ovocie a ďalšie prísady s vysokým množstvom antioxidantov, vlákniny a bielkovín (až 40 %). Vďaka tomu sú nápoje Fit-Day výborne stráviteľné a navyše ideálne pre športovcov, pretože napomáhajú regenerácii svalov. Obľúbite si ich aj vtedy, ak držíte redukčnú diétu a snažíte sa telo prinútiť k odbúravaniu tuku zdravo a bez hladovania.


Vyvážená chuť všetkých surovín

Plody goji sú typické pre čínsku medicínu, ktorá sa odporúča pacientom okrem iného aj pre lepšie sústredenie. Tento variant smoothie ďalej obsahuje mlieko – avšak nie kravské, ale kokosové. To zasýti rovnako dobre a navyše tak nezaťaží tráviaci trakt. Poslednou zložkou smoothie je marakuja: exotické ovocie s ľahko kyslastou chuťou, ktoré skvele vyvažuje horkosladké kapsuly kustovnice čínskej.

Fit-day


Fit-day

Na zdravie a dobrú imunitu!

Druhý variant smoothie s lyofilizovanými čučoriedkami, acai a brusnicami povzbudzuje imunitný systém a pomáha s čistením organizmu od škodlivín. Na raňajky vás spoľahlivo zasýti aj sám. Oveľa lepšie je ale doplniť ním napríklad ovsenú kašu a svojmu telu tak hneď ráno dodať pestrejšiu škálu živín.


V cene Fit-Day sady dostanete aj shaker

Poslednou súčasťou sady je štýlový čierny shaker, určený špeciálne na prípravu a konzumáciu smoothie. Vďaka nemu hotové nápoje nemusíte prelievať do hrnčeka alebo pohára.

Fit-day


Kód:  SPTfd789
Produktové číslo:  8594180799462

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16