Obnoviť stránku

FIN Šnúra Armada Skin 25 lbs 20 m Camo zelená

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FIN Šnúra Armada Skin 25 lbs 20 m Camo zelená

Šnúra FIN Armanda Skin je prvotriedna šnúra na potápanie slovenskej produkcie, ktorá je vhodná na výrobu nadväzcov na kapry. Základ šnúry tvorí veľmi kvalitná nadväzcová šnúra 6K, využívajúca 6 navzájom prepletených vlákien. Na povrchu je potiahnutá polo transparentným PVC, obohateným o aditíva. Jedinečné pletenie umožňuje vytváranie uzlov nepodliehajúcich samo-rozviazaniu.

Hustota materiálu je tiež výrazne vyššia, čo sa s výhodou prejavuje rýchlejším klesaním vo vode a nižším rizikom voči oderu o dno. Povrch šnúry nie je ďalej upravovaný a preto nehrozí zmena vlastností počas opakovaného používania. Je určená pre potápajúce nástrahy a jej kamuflážové vyhotovenie výrazne prispieva k prirodzenému predvádzaniu nástrahy rybám.

Dĺžka šnúry:
20 m

Nosnosť:
Až 25 lbs (11,34 kg)

Vyhotovenie:
Camo

Parametre a špecifikácia

Dĺžka

Návin 25 m

Nosnosť

Nosnosť 11,3 kg

Farba

Farba Camo
Kód:  JVR058911
Produktové číslo:  8586018448673

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04