Obnoviť stránku

Fila Lithium 84 Black / red UK 11,5 (EÚ 46)

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Fila Lithium 84 Black / red UK 11,5 (EÚ 46)

Pánske inline korčule fitness kategórie. Ideálne pre rekreačný až športový štýl jazdy. Svojou konštrukciou sú vhodné pre korčuliarov so skúsenosťami ako základnými, tak aj pokročilými. Veľmi pohodlný tvar formovaný z jedného kusu umožňuje okamžitý prenos energie, čo spoločne s technológiami SOFTWEAR a FILA AIR FLOW zaisťuje vysoko komfortnú jazdu. Navyše sú korčule v štýlovom prepracovanom dizajne, ktorý zaujme na prvý pohled predovšetkým svojím úzkym a štíhlym vzhledom.

Ideálna voľba pre rekreačný až športový štýl jazdy

  • Ložiská: ABEC 7
  • Kolieska: Fila 84 mm / 83A
  • Dotiahnutie: račňová pracka, šnúrky, pásik na suchý zips
  • Rám: hliník
  • Technológia: FILA AIR FLOW, SOFTWEAR

technológia SOFTWEAR

Vďaka tejto technológii sa jazda stáva vysoko pohodlnou záležitosťou. Softwear technológie zabraňuje prekrývania medzi vrchnou časťou korčule a vložkou, čím efektívne zamedzuje nepríjemným tlakom na priehlavky aj holene.

Technológia FILA AIR FLOW

Synonymum perfektné priedušnosti. Princípom je kombinácia dvoch materiálov, z ktorých sú zložené topánočky korčúľ. Ľahký priedušný materiál s veľkými okami z vonkajšej strany a druhý pevnejšie z časti vnútorné. Nohy sa pri námahe nepotí a zostávajú po celý čas jazdy v suchu.

Parametre a špecifikácia

Kolieska a ložiská

Priemer koliesok 84 mm (3,31 ")
Typ ložiska ABEC 7

Typ

Zameniteľné kolieska a nôž Nie

Farba

Farba Biela, Čierna, Červená
Kód:  SPT11912
Produktové číslo:  8026473330132
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02