Obnoviť stránku

Ferrino Proxes 4 Advanced

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ferrino Proxes 4 Advanced

Ferrino Proxes 4 Advanced je veľmi priestranný stan, ktorý plne využijete na rodinné stanovanie a kempovanie. Rodinný stan ponúka komfortné nocovanie až pre 4 osoby a priestrannú predsieň, vďaka pomocnej integrovanej nadstavbe. Klasická tunelová konštrukcia stanu Ferrino Proxes Advanced 4 je doplnená o apsidu pri prednom vchode. Veľký stan disponuje hneď 3 vstupmi, z ktorých 1 je opatrený moskytiérou. Tá zamedzí nielen vniknutiu hmyzu, ale tiež zaistí vynikajúce odvetrávanie. Stan rodinný Ferrino ponúka tiež priestranné vnútorné vrecká pre bezpečné uloženie vašich osobných vecí. Rodinný stan pre 4 osoby Ferrino Proxes 4 Advanced je skvelým rodinným stanom, ktorý vám poskytne na výletoch a dovolenkách skutočne znamenitý komfort.

Kľúčové vlastnosti stanu Ferrino Proxes 4 Advanced

  • Rodinný stan až pre 4 osoby
  • Priestranná predsieň vďaka integrovanej nadstavbe
  • Ferrino Proxes 4 Advanced s 3 vstupmi
  • Vonkajší plášť stanu z polyesteru Diamond
  • Konštrukcia z veľmi pevného sklolaminátu
  • Polyesterová podlážka stanu má hodnotu vodného stĺpca 2 500 mm
  • Vnútorná časť stanu vyrobená z priedušného polyesteru
  • Priestranné vrecká stanu na uloženie osobných vecí
  • Hmotnosť stanu Ferrino Proxes 4 Advanced je 12,5 kg

Odolné materiály

Vnútorná časť rodinného stanu Ferrino Proxes 4 Advanced je vyrobená z priedušného polyesteru s odolnosťou voči oderu a výbornou schopnosťou odvádzať vlhkosť. Polyesterové vlákna vynikajú okrem iného vysokou odolnosťou voči poveternostným podmienkam a svetlu.

Diamond polyester

Vonkajší plášť stanu Ferrino Proxes 4 Advanced je vyrobený z vysoko kvalitného polyesteru Diamond. Ide o ľahký a odolný materiál so špecifickou vodoodpudivou Ripstop úpravou. Vďaka tomu big stan Ferrino Proxes 4 Advanced poskytuje špičkovú ochranu aj pri veľmi silnom daždi.

Vysoká vodoodolnosť stanu

Rodinný stan pre 4 osoby Ferrino Proxes 4 Advanced je vybavený kvalitnou polyesterovou podlahou a vonkajším plášťom. Hodnota vodného stĺpca na plochu materiálu je 3750 mm pri podlahe a 3 000 mm pri vonkajšom plášti. Pri meraní na spoji materiálu je táto hodnota pri podlážke 2 500 mm a pri vonkajšom plášti 2 000 mm.

Pevná konštrukcia

Konštrukcia rodinného stanu Ferrino Proxes 4 Advanced je vyrobená z pružného a pevného sklolaminátu a je doplnená o kovové spojky a koncovky. Vďaka tomu si stan bez problémov poradí aj so silným vetrom a poskytne vám dokonalú ochranu aj vo veľmi náročných podmienkach.


Parametre a špecifikácia

Rozloženie stanu

Maximálny počet osôb 4
Tvar Tunelový
Kompozícia stanu S predsienkou

Vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Nepremokavé
Vodný stĺpec tropika 3 000 mm
Vodný stĺpec podlážky 3 750 mm
Materiál konštrukcie Sklolaminát
Farba Sivá
Hmotnosť 12,5 kg
Počet plášťov Dvojplášťové
Materiál plášťa Polyester

Typ

Typ Rodinný

Rozmery - rozbalené

Hĺbka 470 cm
Šírka 260 cm
Výška 180 cm

Rozmery - zbalené

Hĺbka 55 cm
Šírka 28 cm
Výška 28 cm
Kód:  SPTferr0188
Produktové číslo:  8014044954481
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07