Obnoviť stránku

Ferrino Nightec 600 LITE PRO M – dark grey/left

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ferrino Nightec 600 LITE PRO M – dark grey/left

Spací vak aj do tých najsilnejších mrazov! Ferrino Nightec 600 Lite Pro M sivej farby je prvotriedny trojsezónny spací vak, v ktorom vám určite nebude zima. Je veľmi ľahký a má šindľovú konštrukciu zloženú z kombinácie 2D a 3D mikrovlákien, ktoré zaručujú najvyšší komfort a pohodlie. Mikrovlákna majú vysoký stupeň tepelnej izolácie a ten im zostáva aj po opakovanom stlačení, alebo vlhkých stavoch. Vnútri sa nachádza aj polyester 190T, ktorý je ľahký a pevný. Na vonkajšej strane nájdete kombináciu 90 % nylonu 310T 40D Diamond Ripstop a 10 % polyesteru 190T. Tá má skvelú odolnosť proti nízkym teplotám, chémii a je pružná a zároveň aj pevná. Spaciemu vaku nechýba ani systém One Touch, ktorý reguluje kapucňu a golier použitím len jednej ruky. V neposlednom rade sa pýši aj dvojitým zipsom, keď na protiľahlej strane hlavného zipsu je druhý zips. S nimi budete mať pohodlie pri vchádzaní do spacieho vaku aj pri vychádzaní z neho.

Kľúčové vlastnosti Ferrino Nightec 600 Lite Pro M

  • Spací vak Ferrino Nightec 600 Lite Pro M je určený aj do mrazov pri teplotách -21 °C
  • Je dodávaný s kompresným obalom pre čo najmenšie transportné rozmery
  • Veľa jeho častí je zateplených, takže vám v ňom nebude zima
  • Skrýva v sebe aj vrecká a dvojité zipsy

Ďalšie vybavenie spacieho vaku

Ferrino Nightec 600 Lite Pro M so svojím vybavením ešte zďaleka nekončí. Zaujme vás napríklad aj anatomickou zatepľovacou kapucňou, alebo zatepľovacím golierom, zateplenou légou zipsu a zateplenými švami. Vďaka týmto vymoženostiam v spacom vaku zabudnete na zimu. Navyše v sebe skrýva aj vrecko na osobné veci, dvojcestné zipsy na ventiláciu a spájanie dvoch spacích vakov a dvojité pásy, ktoré zabránia látke zachytiť sa v zipsoch. O 15 % voľnejší pohyb vám zaručí pružná konštrukcia vnútorných kanálov.


Parametre a špecifikácia

Použitie

Určenie Unisex
Obdobie Trojsezónny
Výplň Mikrovlákno

Max. výška postavy

Max. výška postavy 180 cm

Teplotné rozsahy

Tvar

Tvar Múmia
Zapínanie Ľavé zapínanie

Hmotnosť

Hmotnosť 1 450 g

Farba

Farba Modrá
Kód:  SPTferr0158
Produktové číslo:  8014044955990
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08