Obnoviť stránku

Faith Wicked Baitalarm Set 3 + 1

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Faith Wicked Baitalarm Set 3 + 1

Spoľahlivá luxusná súprava troch hlásičov a prijímača nabitá modernými technológiami. Ide o inteligentnú súpravu na lov kaprov so širokými možnosťami nastavenia. Vďaka tejto súprave nepremeškáte ani jeden záber. Ľubovoľne si môžete voliť medzi štyrmi režimami citlivosti, šiestimi úrovňami hlasitosti, deviatimi druhmi akustických tónov alebo prepnúť do nočného módu. Každý hlásič disponuje odlišnou farebnou LED diódou na signalizáciu záberu. O akustický signál sa stará kvalitne spracovaný kužeľovitý reproduktor.

Kľúčové vlastnosti hlásičov a prijímača Faith Wicked Baitalarm Set 3 + 1

  • Kvalitné odolné spracovanie
  • Moderné technológie
  • Nastaviteľná citlivosť, tón a hlasitosť
  • Revolučný tvar uší
  • Nehrdzavejúca časť na ochranu vlasca
  • Kužeľovité reproduktory
  • Dodávané v kufríku

Kvalitné spracovanie a inovované technológie

Hlásiče sa môžu chváliť revolučným systémom záchytných uší a perfektne vychytaný je aj chránič vlasca v podobe hladkej nehrdzavejúcej časti. Tá zabraňuje poškodeniu vlasca pri navíjaní pod ostrým uhlom. Ďalším bonusom je rozsvietenie signalizačného kruhu pri zábere a nechýba ani možnosť pripojenia svietiacich swingerov. Súprava sa dodáva v praktickom ochrannom kufríku.

Kód:  JVR600003
Produktové číslo:  8718794269641

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06