Obnoviť stránku

EVOLVEO StrongVision PRO WiFi

4,4 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
114,90 €

EVOLVEO StrongVision PRO WiFi

EVOLVEO StrongVison Pro WiFi je fotopasca navrhnutá na profesionálne využitie. Snímač je totiž osadený novou generáciou 8 Mpx snímača CMOS, ktorý dokáže zaznamenať video až v 4 K rozlíšení pri 30 fps. Všetky súbory dokáže ukladať na SD kartu s kapacitou až 256 GB. Fotopasca je úplne bezhlučná, dizajnovo zosúladená s prírodou a navyše dokáže robiť skvelé záznamy aj v noci vďaka neviditeľnému nočnému prísvitu.

Kľúčové vlastnosti fotopasce EVOLVEO StrongVision Pro WiFi

  • Kvalitné video až v 4 K rozlíšení
  • Šošovka kamery: F=3.1; FOV=57°
  • Interval spúšte: 1/5/10/30 s/min
  • Batéria: 10 000 mAh
  • Nočný prísvit: 58 × 940 nm Infračervená LEDka
  • Kompaktné rozmery pre umiestnenie do prasklín v skalách a stromoch
  • Praktický maskovaný dizajn fotopasce EVOLVEO StrongVision Pro WiFi

S fotopascou EVOLVEO StrongVision Pro WiFi vám nič neunikne

Profesionálna fotopasca EVOLVEO StrongVision PRO WiFi s ukladaním fotografií v rozlíšení až 30 Mpx, snímaním videa v 4 K s 30 snímkami za sekundu a 58 IR LED 940 nm neviditeľným nočným prísvitom je skvelým pomocníkom pre monitorovanie zveri, zabezpečenie majetku alebo sledovanie pohybu na rozľahlých pozemkoch. Batéria s vysokou kapacitou, 10 000 mAh, nový snímač CMOS a bohaté príslušenstvo zaisťujú dlhú výdrž, ekonomickú činnosť aj ochranu pred zlodejmi a vandalmi. Fotopasca tiež disponuje funkciou LiveView, ktorá výrazne uľahčuje montáž aj pripevnenie. Pripojiť sa ku kamere EVOLVEO StrongVision PRO WiFi možno pomocou prehľadnej aplikácie iOS/Android v slovenskom jazyku.

Integrovaný displej na jednoduchú prípravu snímanej oblasti

Funkcia LiveView – živý náhľad umožňuje ľahké upevnenie aj nastavenie a to vďaka monitorovaniu snímaného priestoru v reálnom čase. V aplikácii možno pri upevňovaní na strom, garáž alebo plot jednoducho sledovať, čo fotopasca sníma a nastaviť uhol, rozsah aj vzdialenosť bez nutnosti neustáleho odnímania a zmeny pozície. Kameru EVOLVEO StrongVision WiFi PRO sa preto dá umiestniť aj na vyvýšené miesta alebo na miesta s ťažkou dostupnosťou. Sťahovať fotografie, videá alebo meniť nastavenia možno vďaka kombinácii pripojenia bluetoothom a wifi na vzdialenosť až 20 metrov a to priamo do aplikácie iOS/Android.

Fotopasca EVOLVEO StrongVision Pro WiFi sa honosí skvelou batériou

Dlhá výdrž aj ekonomická činnosť patrí medzi dôležité parametre fotopasce. EVOLVEO StrongVision PRO WiFi preto disponuje vyberateľnou batériou Li-Ion s kapacitou 10 000 mAh, ktorá zaisťuje oboje. Oproti štandardnému napájaniu pomocou AA batérií je činnosť lacnejšia a zároveň fotopasca vydrží dlhšie na jedno nabitie. K batérii, ktorá je súčasťou balenia, možno zakúpiť aj náhradnú batériu a predĺžiť tak výdrž.

Univerzálne využitie v prírode, na stavbe alebo na chate

Sledovanie zveri nie je jediným možným využitím fotopasce EVOLVEO StrongVision PRO WiFi. Vďaka 940 nm technológii nočného prísvitu, ktorá je pre ľudské oko neviditeľná, sa skvele hodí aj na zabezpečenie majetku a monitorovanie chaty, priemyselnej zóny alebo staveniska. Samozrejmosťou je aj funkcia časozberu, ktorá umožňuje sledovať vývoj stavby alebo projektu v priebehu dlhšieho časového obdobia.

Obsah balenia fotopasce EVOLVEO StrongVision Pro WiFi

  • EVOLVEO StrongVision Pro WiFi
  • Batéria Li-Ion – SGV CAM-BAT2
  • Napájací adaptér 230 V AC/12V DC
  • Používateľský manuál
  • Čítačka SD kariet

Parametre a špecifikácia

Kvalita záznamu

Rozlíšenie displeja 1080 × 720

Rozlíšenie fotoaparátu

Maximálna kvalita fotografie 30 Mpx
Rozlíšenie snímača 8 Mpx

Rozlíšenie videa

Max. rozlíšenie videa 4K (4096 × 2160)

Dosah senzora

Dosah senzora 20 m

IR prísvit

Vlnová dĺžka 940 nm
Dosvit 20 m

Vlastnosti

Uhol záberu 120 °
Rýchlosť spustenia 1 s
Vlastnosti Displej
Vodoodolnosť IP65
Konektivita WiFi
Typ pamäťovej karty SD
Max. veľkosť pamäťovej karty 250 GB

Odosielanie fotiek

Odosielanie fotiek Aplikácie

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Počet batérií 1 ks
Maximálna výdrž 180 d

Balenie

Súčasť balenia Napájací zdroj, Manuál

Rozmery

Výška 13,8 cm
Šírka 9 cm
Hĺbka 8,6 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 382 g
Kód:  SPTevo005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595683202251
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11