Obnoviť stránku

Etape Scamp ružová matná

Príslušenstvo k tovaru

Etape Scamp ružová matná

Detská lyžiarska prilba Etape Scamp vyniká nielen perfektnou ochranou, ktorú na svahu deťom poskytuje, ale aj vydareným dizajnom. Je tvorená In Mold konštrukciou, kedy jej vrchný skelet je pomocou špeciálnej technológie nalisovaný pri vysokej teplote priamo na polystyrénovú škrupinu. Helma je tak ľahšia a súčasne dokonale chráni hlavu. Pohodlie pri lyžovaní zvyšujú mäkké kryty uší, ktoré sú vyrobené z príjemného materiálu, ten pritom priamo nadväzuje na škrupinu prilby. Etape Scamp je takisto schválená podľa európskej normy EN 1077.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskej helmy Etape Scamp ružová matná

  • Detská lyžiarska prilba
  • In Mold konštrukcia na nízku hmotnosť i perfektnú ochranu
  • S mäkkými krytmi uší zvyšujúcimi pohodlie
  • Upínací systém Quick Fit System umožňujúci plynulú reguláciu veľkosti
  • Optimálne odvetrávanie zaistí 8 ventilačných otvorov
  • S pútkom na jednoduché prichytenie okuliarov
  • Etape Scamp je schválená podľa európskej normy EN 1077
  • Farebné vyhotovenie: ružové

S plynulou reguláciou veľkosti

Maximálny komfort je dosiahnutý pomocou upínacieho systému Quick Fit System s anatomicky tvarovaným ovládacím kolieskom. Systém umožňuje plynulú reguláciu veľkosti prilby presne podľa obvodu hlavy a zaisťuje tak jej bezpečné a pohodlné usadenie. Helma je vybavená tiež 8 ventilačnými otvormi s možnosťou individuálneho prispôsobenia na optimálne odvetrávanie a pútkom na jednoduché prichytenie okuliarov. Etape Scamp tak deťom poskytne na svahu dokonalú ochranu i pohodlie.

Hmotnosť:
325 g

Kód:  SPTetape865nad
Produktové číslo:  SPTetape865nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01