Obnoviť stránku

ERGONOMIC Style

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ERGONOMIC Style

Školský batoh ERGONOMIC Style je ideálne výbavou každého malého žiačika 1. stupňa základnej školy. Je vyrobený z kvalitného, \u200b\u200bpriedušného a na dotyk príjemného materiálu a disponuje dostatkom priestoru pre uloženie všetkých potrebných potrieb školáka. 2 priestranné hlavné vrecká sú určené pre učebnice a zošity a sieťované bočné vrecká na suchý zips pre umiestnenie fľaše na pitie.

Ergonomické tvarovanie batohu umožňuje jeho správne usadenie na chrbte a tým pohodlné nosenie. Vystužená polstrovaná chrbát a ľahká vnútorná výstuha udržujú stály tvar batohu. Početné reflexné prvky zaistia maximálnu bezpečnosť dieťaťa pri ceste do školy iz nej. Dĺžkovo nastaviteľné popruhy sú navrhnuté tak, aby dokonale priľnuli a rovnomerne zaťažili plecia dieťaťa. Originálne veselý dizajn navyše zaujme určite každého malého školáčika.

Parametre a špecifikácie:

Motív:
Style

Hlavné prednosti:
Priedušný a príjemný materiál
Priestranné prevedenie
Ergonomické tvarovanie
Vystužená polstrovaná chrbát
Ľahká vnútorná výstuha
Reflexné prvky
Dĺžkovo nastaviteľné popruhy
Veselý detský dizajn

Rozmery:
43 x 33 x 20 cm

Hmotnosť:
850 g

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské
Kód:  GR439w
Produktové číslo:  8595096731980

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01