Obnoviť stránku

ERGO Kids Ryba

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ERGO Kids Ryba

Ergonomicky tvarovaný batoh s roztomilým potlačou poteší každého malého školáka. Tento batoh disponuje anatomicky tvarovaným chrbtom s polstrovaním z príjemného a priedušného materiálu. Široké, mäkčené, nastaviteľné popruhy sú navrhnuté tak, aby dokonale priľnuli a rovnomerne zaťažili plecia dieťaťa. Veľkou prednosťou je nízka hmotnosť batohu - púhych 990 gramov.
Batoh je zložený z dvoch priestranných komôr opatrených pevnými zipsy, kam sa pohodlne zmestia všetky školské potreby pre deti z prvého stupňa základnej školy. V prednej časti batohu sú dve menšie vrecká pre uloženie drobnejších predmetov, na bokoch potom nájdete vrecká na fľaše s pitím. Dno batohu je vybavené gumovými nožičkami, ktoré chránia jeho obsah pred prevrhnutím a navlhnutím od zeme. Batoh je doplnený o početné reflexné plochy pre zvýšenie bezpečnosti vášho dieťaťa.

Kľúčové vlastnosti

  • Anatomicky tvarovaná chrbát
  • Polstrovanie z priedušného materiálu
  • Široké popruhy nezaťažujú krk a ramená dieťaťa
  • Gumové nožičky
  • Reflexné prvky
  • Hrudný pás
  • Pútko na zavesenie

Špecifikácie:
Rozmery:

280 x 410 x 170 mm
Hmotnosť:
990 g
Objem:
19 l
Nosnosť:
6 kg
Vhodné pre:
Žiakov I. stupňa ZŠ

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské
Kód:  GR478x
Produktové číslo:  8595096732567

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01