Obnoviť stránku

ERGO EVO Happy Summer

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ERGO EVO Happy Summer

Ergonomicky tvarovaný batoh s roztomilým potlačou poteší každú školáčku. Batoh disponuje anatomicky tvarovaným chrbtom s polstrovaním z priedušného materiálu, ktoré zaisťuje optimálne prúdenie vzduchu. Ramenné popruhy sú pohodlné a dĺžkovo nastaviteľné. Veľkou prednosťou je nízka hmotnosť batohu - púhych 990 gramov.
Batoh je zložený z dvoch priestranných komôr opatrených pevnými zipsy, kam sa pohodlne zmestia všetky školské potreby pre deti z druhého stupňa základnej školy. V prednej časti batohu sú dve menšie vrecká pre uloženie drobnejších predmetov či desiaty, na bokoch potom nájdete ďalšie dve vrecká ideálne na fľašu s pitím a ďalšie drobnosti. Batoh je doplnený o početné reflexné plochy pre zvýšenie bezpečnosti vášho dieťaťa.

Kľúčové vlastnosti

  • Anatomicky tvarovaná chrbát
  • Polstrovanie z priedušného materiálu
  • Nastaviteľné popruhy
  • Reflexné prvky
  • Gumové držadlo

Špecifikácie:
Rozmery:

290 x 440 x 230 mm
Hmotnosť:
990 g
Objem:
28 l
Vhodné pre:
Žiakov II. stupňa ZŠ

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské
Kód:  GR478v
Produktové číslo:  8595096732536

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03