Obnoviť stránku

Emco Super Orechy Čokoláda a banán 35 g

3,7 7 hodnotení
0,79 €

Emco Super Orechy Čokoláda a banán 35 g

Zmena farebného štýlu šablóny pre potraviny

Tyčinka Emco Super orechy

Čokoláda a banán, 35 g

Tyčinka Emco Super orechy vás poteší svojou lahodnou chuťou. Tvorená je vlákninou z koreňa čakanky, praženými arašidmi a mandľami, horkou čokoládou aj sušeným banánom. Jej súčasťou naproti tomu nie je lepok. V 100 g sa ukrýva 10 g bielkovín a 25 g vlákniny, vďaka čomu ju ocenia aj športovci a priaznivci zdravého životného štýlu. Vhodná je navyše aj pre vegánov.

Kľúčové vlastnosti tyčinky Emco Super orechy

  • Tyčinka s lahodnou chuťou
  • Tvorená vlákninou, arašidmi a mandľami
  • Obsahuje aj horkú čokoládu a banán
  • Tyčinka Emco Super orechy je bez lepku
  • V 100 g sa ukrýva 10 g bielkovín
  • Vhodná pre vegánov aj športovcov

Zloženie

Vláknina z koreňa čakanky 24 %, pražené arašidy 21 %, pražené mandle 17 %, horká čokoláda 12 % (kakaová hmota, vláknina z koreňa čakanky, kakaové maslo, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, emulgátor: slnečnicový lecitín, vanilkový extrakt), sušený banán 12 % (sušený banán 94 %, ryžová múka), kakaová chrumka (ryža, kakaový prášok 6 %, inulín), kukuričná chrumka, hydratačný prostriedok: glycerol, repkový olej, ryžová múka, emulgátor: repkový lecitín, prírodná aróma, antioxidanty (askorbylpalmitát, prírodný extrakt s vysokým obsahom tokoferolov).

Výživové údaje

Energetická hodnota: 1 869 kJ / 446 kcal
Tuky: 26 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: 5,7 g
Sacharidy: 30 g
– z toho cukry: 12 g
Bielkoviny: 10 g

Vláknina: 25 g
Soľ: 0,03 g

Podmienky skladovania

Skladujte v suchu a chlade.

Pôvod a výrobca

Pôvod: Česká republika
Výrobca: Emco spol. s.r.o.
Türkova 2319/5b
149 00 Praha 4


Zloženie

Vláknina z koreňa čakanky 24%, pražené arašidy 21%, slnečnicový lecitín, vanikový extrakt), sušený banán 12 % (sušený banán 94 %, ryžová múka), kakaová chrumka (ryža, kakaový prášok 6%, inulín), kukuričná chrumka, hydratačný prostriedok:0 horká čokoláda 12% (kakaová hmota, vláknina z koreňa čakanky, slnečnicový lecitín, vanikový extrakt), sušený banán 12 % (sušený banán 94 %, ryžová múka), kakaová chrumka (ryža, kakaový prášok 6%, inulín), kukuričná chrumka, hydratačný prostriedok:1 kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, slnečnicový lecitín, vanikový extrakt), sušený banán 12 % (sušený banán 94 %, ryžová múka), kakaová chrumka (ryža, kakaový prášok 6%, inulín), kukuričná chrumka, hydratačný prostriedok:2 slnečnicový lecitín, vanikový extrakt), sušený banán 12 % (sušený banán 94 %, ryžová múka), kakaová chrumka (ryža, kakaový prášok 6%, inulín), kukuričná chrumka, hydratačný prostriedok: glycerol, repkový olej, ryžová múka, emulgátor: repkový lecitín, prírodná aróma, antioxidanty (askorbylpalmitát, prírodný extrakt s vysokým obsahom tokoferolov). Výrobok môže obsahovať sóju, mlieko a ďalšie orechy.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bez lepku, Bez palmového oleja, Bez pridaného cukru, Vegan

Typ

Typ Energetické
Doba použitia Celodenný
Denná doba Denný

Príchuť

Príchuť Banán, Čokoláda, Orechy

Hmotnosť

Hmotnosť 35 g

Zloženie na 100 g

Bielkoviny 10 g
Sacharidy 30 g
Cukry 12 g
Tuky 26 g
Nasýtené mastné kyseliny 5,7 g
Vláknina 25 g
Soľ 0,03 g

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g 446 kcal (1 867,31 kJ)

Alergény

Výrobok obsahuje alergény Mlieko a výrobky z neho, Podzemnica olejná (arašidy) a výrobky z nej, Škrupinové plody a výrobky z nich (všetky druhy orechov), Sójové bôby (sója) a výrobky z nich
Kód:  SPTem113
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595229922940
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17