Obnoviť stránku

Ellehammer Copenhagen Deluxe 15.6 červený

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ellehammer Copenhagen Deluxe 15.6 červený

Odolný batoh Ellehammer Deluxe je skvelým riešením pre pohodlné prenášanie notebooku a jeho príslušenstva. Vonkajší materiál je vodotesný a odolný proti oderu a roztrhnutiu. O vysoký komfort sa starajú polstrované, nastaviteľné ramenné popruhy z priedušného sieťovaného materiálu a polstrovaná chrbát. Na popruhoch sú umiestnené malé vrecká pre mp3 prehrávače alebo mobilný telefón. Využiť môžete tiež nastaviteľný pásik cez hrudník. Samozrejmosťou je ucho pre prenášanie v ruke a bočné vrecká pre fľaše s pitím.
V batohu môžete bezpečne prenášať notebooky až do uhlopriečky 15,6 ", pre ktoré je pripravená polstrovaná priehradka. Využiť môžete aj kapsu s organizérom a pútkami na písacie potreby. Celý batoh je vyrobený z vysoko kvalitného polyesteru a pôsobí nielen veľmi robustne, ale aj elegantne .
Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
Vonkajší materiál odolný proti oderu a roztrhnutiu, vodotesnýPolstrované, nastaviteľné ramenné popruhy z priedušného sieťovaného materiáluMalé vrecká na popruhoch napr pre mobilný telefón, MP3 prehrávačNastaviteľný pásik cez hrudníkPolstrovaný chrbát z priedušného sieťovaného materiáluUcho do rukyMožnosť upevnenia na Trolley rukoväťPolstrované vrecko pre 15,6 "notebookyVrecko s organizérom, karabínou na kľúče, pútkami na písacie potrebyBočné vrecká na fľašu s pitím
Materiál:
1680D diamond Ballistic polyester
Tech Hide tkanina
Ellehammer značková polyesterová podšívka
Rozmery:
33 x 46 x 14 cm
Objem: 20 l
Farba:
Čierna
Hmotnosť:
1,1 kg
Farba:
červená

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 18 cm
Šírka 33 cm
Výška 46 cm

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook

Materiál

Materiál Polyester

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,6 "

Farba

Farba Červená
Kód:  EHB003b
Produktové číslo:  103257
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17