Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Eljet Ultra Light – strieborná

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Eljet Ultra Light – strieborná

Auto ani MHD vám nič nehovoria? Skúste elektrickú kolobežku

Chcete sa prepravovať z miesta na miesto s ľahkosťou, gráciou a bez zbytočného stresu? Vďaka Eljet Ultra Light sa nemusíte spoliehať na auto, a už vôbec nie na hromadnú dopravu. Tam, kam potrebujete, sa dostanete vďaka elektromotoru s výkonom 350 W, ktorý dokáže kolobežku rozprúdiť rýchlosťou až 20 km/h. K dispozícii je aj protišmykové stúpadlo. Práve vďaka nemu sa pri jazde budete cítiť bezpečne a stabilne.


Eljet Ultra Light (strieborná)

Robustný rám aj kolesá. Absolútna kontrola nad jazdou

Rám kolobežky je vyrobený z robustných materiálov a samozrejmosťou sú aj stredne veľké 6,5" kolesá. Čo sa dĺžky nabíjania týka, Eljet Ultra Light nezaostáva ani v tomto ohľade – na prevádzku je pripravená približne v priebehu 2 hodín. Ak chcete mať počas jazdy prehľad o rýchlosti alebo počte najazdených kilometrov, kolobežka tieto údaje zobrazí na integrovanom LCD displeji.

Kód:  SPTif1261
Produktové číslo:  8594176633220
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11