Obnoviť stránku

Eljet Alu Power zlatá

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Eljet Alu Power zlatá

Chodíte vždy na poslednú chvíľu do práce alebo do školy? Musíte každé ráno dobiehať autobus? Kúpte si spoločníka, vďaka ktorému sa dostanete všade rýchlo a ešte ušetríte čas. Elektrická kolobežka Eljet Alu Power dosahuje rýchlosť až 23 km/h a pomôže vám prekonať vašu dennú trasu v polovičnom až tretinovom čase. S dojazdom až 25 km a krátkou dobou nabíjania je ideálnym dopravným prostriedkom do mesta na každý deň. Tak neváhajte a kúpte si elektrickú kolobežku Eljet Alu Power a doprajte si pokojné rána bez ponáhľania sa.

Elektrická kolobežka Eljet Alu Power - váš nový spoločník do mesta

  • Každý deň vám ušetrí čas pri ceste do práce alebo do školy
  • Elektrická kolobežka so skvelým výkonom vás rýchlo dostane tam, kam potrebujete
  • Vďaka ultraľahkej hliníkovej konštrukcii kolobežku ľahko zložíte a odnesiete v ruke
  • Moderný dizajn v zlatej farbe
  • Odpružené riadidlá na tlmenie nárazov
  • Na jedno nabitie prejdete až 25 km

Rýchlo a bezpečne

Vďaka unikátnej konštrukcii elektrickej kolobežky Eljet Alu Power sa dostanete tam, kam potrebujete rýchlo, ľahko a hlavne bezpečne. Vďaka malému priemeru koliesok a dostatočne veľkému výkonu motora dosahuje kolobežka rýchlosť až 23 km/h. Patentovaná technológia odpruženia zaistí, že žiadny kamienok ani výmoľ na chodníku nebudete cítiť, a budete si tak môcť naplno užívať jazdu. Samozrejmosťou je protišmyková úprava stúpačky, vďaka ktorej sa nemusíte obávať skĺznutiu nohy počas jazdy.

LED displej

Kolobežka má v riadidlách zabudovaný LED displej, vďaka ktorému budete mať jazdu pod kontrolou. Displej zobrazuje aktuálnu rýchlosť a prejdenú vzdialenosť. Ďalším sledovaným údajom je aj stav batérie, a tak si vždy budete môcť naplánovať trasu a nestrachovať sa, že sa v polovici cesty vybije batéria.

 

Kapacita batérie:
6 600 mAh LG / 36 V

Napätie nabíjačky:
110 - 240 V

Motor:
300 W

Hmotnosť:
8,2 kg

Maximálny uhol stúpania:
20°

Parametre a špecifikácia

Batéria

Kapacita batérie 6,6 Ah
Typ batérie Lítiová
Kód:  SPTbd0357
Produktové číslo:  8594176633886
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09