Obnoviť stránku

Elite Quick-Motion

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
318,90 €

Elite Quick-Motion

Túžite po nevšednom zážitku z jazdy na bicykli? Na jedinečných valcoch Elite Quick-Motion budete môcť jazdiť na bicykli v pohodlí vášho domova. Valce majú praktický tvar, vďaka ktorému sú jednoducho skladateľné a ich nízka hmotnosť umožňuje jednoduché prenášanie. Unikátnosť valcov spočíva v plávajúcom systéme, ktorý ponúka omnoho realistickejší pocit z jazdy. Tento model je nástupcom modelu E-MOTION. Môžete si vybrať z 3 úrovní odporu a trénovať tak podľa vašich možností. Valce Elite sú správna voľba pre profesionálnych cyklistov aj pre začiatočníkov.

Kľúčové vlastnosti valcov Elite Quick-Motion

  • Jedinečný plávajúci systém pre realistickejšiu jazdu
  • Ľahké skladovanie a prenášanie valcov Elite
  • 3 úrovne odporu, z ktorých si vyberie každý
  • Bezpečnosť zaručujú zdvihnuté okraje valcov
  • Vhodné pre začiatočníkov aj profesionálnych cyklistov
  • Jednoduché nastavenie valcov podľa veľkosti kolesa

Dostaňte sa do formy s valcami Elite

Valce Elite sú cyklistické valce, ktoré sú vyrobené z kvalitných materiálov s dlhou životnosťou. Model Quick-Motion je vybavený plávajúcim systémom, ktorý vám sprostredkuje jedinečný zážitok z jazdy. Počas jazdy vo vašom domove sa budete cítiť tak, ako keby ste išli po skutočnej zemi. Inovačná jednotka magnetického odporu umožňuje výber z 3 úrovní odporu, ktoré dokážu simulovať širokú škálu jazdných podmienok. Nízka hmotnosť umožňuje ľahké prenášanie a vďaka praktickému tvaru sa dajú valce ľahko uskladniť. Bezpečnú jazdu zaručujú zdvihnuté okraje valcov, ktoré zabraňujú zídeniu kolesa z valca. Na valcoch Elite môžete jazdiť s 26 i 29 palcovými kolesami. Sú kompatibilné so snímačom MISURO B+. Ak si chcete zlepšiť zdravie a dostať sa do formy, sú pre vás valce Elite to pravé.

 

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer kolies 28"/700C

Ďalšie vlastnosti

Priemer kolies 26", 27,5", 29"
Aplikácie Elite My E-Training

Druh odporu

Typ brzdy Magnetická
Kód:  SPTbd0993
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0162001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18