Obnoviť stránku

Elite NERO

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Elite NERO


Nechcete vypadnúť z rytmu počas zimnej prestávky? V tom prípade by vám nemali chýbať valce Elite Nero, vďaka ktorým si vychutnáte reálny pocit z jazdy. Disponujú totiž špeciálnym plávajúcim systémom s dvoma zotrvačníkmi s hmotnosťou 2,7 kg a to dokonca aj pri stúpaní. Simulovať stúpanie možno až do 7 % sklonu. Iste oceníte, že Elite Nero sú ľahko skladné a sú vybavené integrovaným madlom pre pohodlné prenášanie. Parabolické tvarovanie valcov poskytuje väčšiu istotu pri jazde. Elite Nero sú kompatibilné s horskými aj cestnými bicyklami, veľkosť bicykla jednoducho prispôsobíte. 

Kľúčové vlastnosti valcov Elite Nero

  • Plávajúci systém pre reálny pocit z jazdy
  • Dva zotrvačníky s hmotnosťou 2,7 kg
  • Simulácia stúpania až 7 %
  • Konektivita Bluetooth a ANT+
  • Parabolické zakončenie valcov
  • Nastavenie pre bicykle rôznych veľkostí (cestné aj MTB)
  • Rýchle zloženie + integrované madlo pre prenášanie
  • Zadarmo 12-mesačný prístup do softvéru MyE-Training

Profesionálny partner pre váš tréning

Zakúpením valcov Elite Nero získate 12-mesačný prístup do aplikácie My E-Training, ktorá je určená ako pre začiatočníkov, tak aj profesionálov. Valce možno tiež prepojiť ďalšími programami ako napr. Elite Real či Zwift. Elite Nero navyše spolupracujú s počítačmi a inteligentnými telefónmi s operačnými systémami iOS, Android, Mac OS a Windows. Pre komunikáciu využívajú protokoly ANT+ a Bluetooth. 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer kolies 28"/700C

Ďalšie vlastnosti

Priemer kolies 26", 27,5", 29"
Aplikácie Bikevo, Elite My E-Training, Kinomap, Rouvy, Sufferfest, TrainerRoad, Zwift
Interaktívne funkcie Interaktívne premietanie trasy, Náhodná trasa, Tréner, Simulácia trasy podľa mapy, Virtuálne preteky, Tvorba vlastnej trasy

Druh odporu

Typ brzdy Elektromagnetická
Kód:  SPTel011
Produktové číslo:  E0182001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01