Obnoviť stránku

Elite Arion Digital Smart B +

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Elite Arion Digital Smart B +

Tento elektronicky riadený valec Elite s integrovanou jednotkou odporu je najžiadanejší vo svojej kategórii. Vďaka tejto novinke je možné jazdiť na bicykli v priestoroch svojho domova. Ľahko dostupný za priaznivú cenu. Dokáže simulovať stúpanie až na 5%. Bezdrôtová technológia prenosu dát je umožnená pomocou ANT+ (FE-C) alebo Bluetooth Smart protokolu. Súčasťou valca je prístupový kód pre 12mesačný prístup do aplikácie MyE-Training. Po stiahnutí príslušnej aplikácie možno vykonať aj Conconiho test a vytvoriť si vlastnú trasu v Google Maps. Neobsahuje konzolu na riadidlá.

Kľúčové vlastnosti valcov Elite Arion Digital Smart B+

  • Skladný a ľahko premiestniteľný
  • Trénovať sa dá v každom prostredí
  • Valce Elite sú bezpečné aj pre začiatočníkov
  • Nízka hlučnosť a vysoká životnosť valcov
  • Simulácia stúpania až na 5%
  • Bezdrôtová technológia ANT+ (FE-C) a Bluetooth Smart
  • Prístup do aplikácie MyE-Training na 12 mesiacov

Na valcoch Elite Arion Digital sa dostanete do formy

Valce Elite Arion Digital Smart B+ sú vďaka elektronicky riadenej magnetickej odporovej hlave prvými a jedinečnými valcami, ktoré možno ovládať pomocou mobilného telefónu alebo iného zariadenia, ktoré s ním spárujete. valce ponúkajú 3 režimy trénovania, medzi ktorými si každý nájde presne to, čo hľadá. Ide o režim so zameraním na udržanie konštantného výkonu, režim s možnosťou meniť úroveň odporu a režim prednastavených programov. Prednastavených programov je 10, ktoré je možné individuálne upravovať podľa Vašich potrieb. Valce sú kompatibilné s 26 i 28palcovými kolesami.

Bezpečné valce Elite aj pre začiatočníkov

Bezpečnú jazdu na valcoch Elite Arion Digital Smart B+ zaisťuje ich originálny parabolický tvar, vďaka ktorému budete mať dokonalú rovnováhu. Ľahké nasadnutie a zosadnutie z bicykla zaisťuje integrovaná plošina. Trénovanie nikdy nebolo bezpečnejšie a zábavnejšie. Trénovať na valcoch môžete kedykoľvek a kdekoľvek. Medzi popredné vlastnosti patrí najmä nízka hlučnosť, vysoká životnosť a jednoduchá skladovateľnosť valcov. Kvalitu zaisťujú najkvalitnejšie použité priemyselné ložiská.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer kolies 27,5"

Hmotnosť

Hmotnosť 12,56 kg

Ďalšie vlastnosti

Priemer kolies 27,5"

Druh odporu

Typ brzdy Magnetická
Kód:  SPTbd0992
Produktové číslo:  8020775026465
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18