Obnoviť stránku

Elite Arion AL13

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Elite Arion AL13

Jedinečné cyklistické valce Elite Arion AL13 sú skvelým pomocníkom. Na valcoch je možné trénovať aj v pohodlí vášho domova. Ich nízka hmotnosť umožňuje ľahkú manipuláciu a konštrukcia je navrhnutá tak, aby sa dali zložiť jedným pohybom. Valce disponujú veľmi ľahkým a silným rámom, ktorý ponúka až 3 úrovne odporu. Vysoko kvalitné materiály zaisťujú dlhú životnosť. Jedinečné hliníkové valce umožňujú lepší zážitok z jazdy aj pri vyšších rýchlostiach a sú zárukou bezpečnosti.

Valce Elite Arion AL13 a ich kľúčové vlastnosti

  • Hliníkové valce zaručujú vyššiu bezpečnosť a jedinečný zážitok z jazdy
  • Perfektná simulácia cestného povrchu
  • 3 úrovne odporu, medzi ktorými si vyberie každý
  • Vhodné pre začiatočníkov aj profesionálnych cyklistov
  • Ľahké skladovanie a prenášanie valcov Elite

Z valcov Elite nebudete chcieť zosadnúť

Valce Elite Arion sú cyklistické valce s veľmi ľahkým a stabilným rámom. Pre bezpečnú jazdu bol zvolený parabolický tvar valcov, vďaka ktorému budete mať dokonalú rovnováhu a stabilitu počas jazdy. Integrovaná plošina umožňuje ľahšie a bezpečnejšie nasadnutie a zosadnutie z bicykla. Konštrukcia valcov je navrhnutá tak, aby sa ľahko a rýchlo dali uskladniť, a ich prenášanie a manipulácia bola čo najjednoduchšia. Vďaka použitým priemyselným ložiskám majú valce Elite Arion dlhú životnosť a ich nízku hlučnosť ocenia všetci obyvatelia domácnosti. Na valcoch je možné jazdiť s horským aj cestným bicyklom. 

Kód:  SPTbd0994
Produktové číslo:  8020775017890
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11