Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Skatey 150L čierny

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Skatey 150L čierny

Elektrický skateboard Skatey je skvelým riešením pre každého, kto má rád alternatívne spôsoby prepravovanie do školy, na výletoch či dovolenky. Nový model 150L je vybavený najnovšou generáciou lítiových batérií, čím zaisťuje rýchle nabitie do 2 hodín na plnú kapacitu a dojazd neuveriteľných 17 km. Vďaka jeho nízkej hmotnosti len 5 kg a veľkosti 80 cm je veľmi skladný a možno s ním pohodlne manipulovať. Tvar dosky je v tvare kicktail, ktorý má tú výhodu, že prenáša vaše ťažisko do stredu a zaisťuje tak lepšiu rovnováhu pri jazde. Doska je navyše potiahnutá protišmykovou grip páskou, takže sa nemusíte báť o svoju bezpečnosť.

Skatey je jedinečný

  • Dojazd 17 km
  • Rýchle nabíjanie
  • Pohodlná manipulácia
  • Maximálna rýchlosť až 15 km/h
  • 3 rýchlostné úrovne
  • Kvalitná veľká kolieska pre nerovný terén

Štýlové prepravovanie

Súčasťou balenia je Bluetooth ovládač, ktorým možno ovládať skateboard a plynulo zrýchľovať či brzdiť. Na ovládači je možné sledovať aj aktuálny stav batérie motora. Pre maximalizáciu úspory energie sa batérie pri nečinnosti automaticky za 5 minút odpoja. Pokiaľ s jazdou na skateboarde nemáte žiadne skúsenosti, Skatey je vybavený bezpečnostným rýchlostným režimom pre začiatočníkov, takže pre vás nebude problém si jazdu rýchlo osvojiť.
 

Inovácia skateboardov je na dosah

Skateboardy sú ikonické pre ulice už od 40. rokov, kedy boli v USA vynájdené. Od tej doby sa po celom svete preháňajú malí aj veľkí na doskách s kolieskami, líšiace sa spracovaním, materiálom aj využitím. Tento skateboard medzi nimi však bude vynikať. Nielen svojím dizajnom, ale aj celkovým výnimočným spracovaním. Tak na nič nečakajte a vrhnite sa do ulíc na tomto jedinečnom dopravnom prostriedku.

Parametre a špecifikácia

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť 60 kg

Dojazd a rýchlosť

Maximálna rýchlosť 15 km/h

Výkon

Výkon 150 W

Hmotnosť

Hmotnosť 5 kg

Počet motorov

Počet motorov 1

Diaľkové ovládanie

Ovládanie rýchlosti Diaľkové ovládanie

Dĺžka

Dĺžka 80 cm
Kód:  SPTsc383
Produktové číslo:  8718868472694

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18