Obnoviť stránku

Skatey 800 Off-road čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Skatey 800 Off-road čierny

Elektrický longboard je skvelým riešením pre každého, kto má rád alternatívne spôsoby prepravy do školy či prostú jazdu na longborde vo svojom voľnom čase. Nový model 800 Off-Road je vybavený najnovšou generáciou lítiových batérií, čím zaisťuje rýchle nabitie v horizonte 5 – 7 hodín a dojazd až 26 km. Doska Skatey 800 je spracovaná v tvare kicktail, ktorý má tú výhodu, že prenáša ťažisko jazdca do stredu, čím zaisťuje lepšiu rovnováhu pri jazde. Doska je navyše potiahnutá protišmykovou grip páskou a oplýva robustnými gumovými kolesami pre perfektnú stabilitu na nerovných povrchoch.

Kľúčové vlastnosti elektro longboardu Skatey 800 Off-road

  • Elektrický longboard s nafukovacími kolesami do terénu
  • Konkávna kicktail doska
  • Dojazd 26 km
  • Maximálna rýchlosť až 32 km/h
  • Dve rýchlostné úrovne

Na Skatey 800 Off-Road sa rýchlo naučia jazdiť aj začiatočníci

Súčasťou balenia je bluetooth ovládač, ktorým možno ovládať skateboard a plynulo zrýchľovať či brzdiť. Na ovládači je možné sledovať aj aktuálny stav batérie motora alebo rýchlosť jazdy. Pre maximálnu úsporu energie sa batéria pri nečinnosti automaticky za 5 minút odpojí. Pokiaľ s jazdou na skateboarde nemáte žiadne skúsenosti, Skatey 800 je vybavený bezpečnostným rýchlostným režimom pre začiatočníkov, takže pre vás nebude problém si jazdu rýchlo osvojiť.

Maximálna nosnosť:
130 kg

Kapacita batérie:
12 Ah/36 V

Výkon motora:
800 W

Materiál dosky:
Kanadský javor

Kolieska:
25 cm Off-road nafukovacie

Odporúčaný vek:
12+

 
Kód:  SPTsc386
Produktové číslo:  8718868472168

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08