Obnoviť stránku

Elektrické kolobežky Sencor

Kolobežka SENCOR banner

Kolobežky SENCOR: Už žiadne kompromisy v oblasti funkčnosti

Kolobežky SENCOR spájajú minimalistický a štýlový dizajn, funkčnosť a taktiež cenu dostupnú pre každého. Riadia sa heslom, že v jednoduchosti krása, a tak sa môžete tešiť na elegantný vzhľad bez rušivých elementov, ktorý vás zaujme na prvý pohľad. Modely sú vybavené tými najlepšími technológiami a funkciami, ktoré dohromady zaručia komfortnú jazdu bez problémov. Prestaňte robiť kompromisy v oblasti funkčnosti a kúpte si kolobežku SENCOR.

Elektrická Kolobežka SENCOR

Čím vás zaujme kolobežka SENCOR?

Kolobežka SENCOR vás na prvý pohľad zaujme prepracovaným dizajnom, ktorý podporuje odolná hliníková konštrukcia s vysokou nosnosťou. Ďalej sa môžete tešiť na vysoko výkonný motor poskytujúci rýchlosť až 25 km/h, odpruženie predného a zadného kolesa a dlhú výdrž batérie (až 50 km), ktorú môžete kedykoľvek dobiť. K tomu všetkému si navyše môžete stiahnuť aplikáciu SENCOR SCOOTER, v ktorej môžete sledovať prejdenú vzdialenosť, stav batérie, momentálnu rýchlosť alebo napríklad zamknúť kolobežku, a tak zabrániť odcudzeniu.

Kolobežky pre dospelých SENCOR

Kolobežky SENCOR pre dospelých urobia parádu kdekoľvek na cestách. Pýšia sa vysokou nosnosťou až 120 kg, navyše ich pohodlne zložíte, a tak ich môžete prevážať aj v aute či MHD. Kolobežky zvládnu rýchlosť až 25 km/h, sú vybavené kvalitnou batériou a vysokým výkonom. Vďaka perforovaným pneumatikám si môžete byť istí kvalitným tlmením, a navyše sa nemusíte báť defektu. Zaujme vás tiež prehľadný displej a dlhá výdrž batérie, ktorú možno kedykoľvek dobiť.

Kolobežka SENCOR pre dospelých
SENCOR kolobežka pre deti

Kolobežky SENCOR pre deti

Detské kolobežky SENCOR sa od tých pre dospelých príliš nelíšia, drobné odchýlky však možno nájsť. V prvom rade mávajú obvykle nižšiu nosnosť a tiež hmotnosť, aby sa dieťaťu s kolobežkou ľahko manipulovalo. Iste oceníte aj nastaviteľnú výšku riadidiel v celkom širokom rozmedzí, ktorá porastie spoločne s dieťaťom. Niektoré modely majú dokonca osvetlené kolesá a bočnú časť a dajú sa zakúpiť v atraktívnejšom dizajne. Niektoré kolobežky SENCOR sú vhodné už od 6 rokov.

Spresniť parametre
13 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14