Obnoviť stránku

Joyor A1 čierna

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Joyor A1 čierna

Elektrická skladacia kolobežka Joyor A1 čiernej farby je skvelým dopravným prostriedkom pre jazdu do práce či školy. Veľa zábavy si s ňou užijete aj na dovolenke a výletoch. Výhodou elektrokolobežky je, že na plne nabitú batériu prejdete desiatky kilometrov bez nadmernej námahy a udržíte krok s fyzicky zdatnejšími partnermi. Vďaka nízkej hmotnosti 11,5 kg a jednoduchému skladaciemu mechanizmu ju po vytiahnutí z kufra auta zložíte do pojazdného stavu v priebehu pár minút. Taktiež sa vám bude pohodlne prenášať do autobusu alebo vlaku. Kolobežka je vybavená motorom s výkonom 250 W, vďaka ktorému je s jazdcom do 65 kg veľmi svižná, hravo si poradí aj s prudším kopcom a umožní vám ísť na rovine rýchlosťou až 25 km/h.

Elektrická kolobežka Joyor A1 a jej kľúčové vlastnosti

  • Skvelý dopravný prostriedok ideálny na kratšie trasy
  • Veľmi ľahká, prenosná a skladná
  • Motor s výkonom 250 W a rýchlosťou 25 km/h
  • Multifunkčný podsvietený LCD displej
  • Dojazd až 20 km na plne nabitú batériu Li-Ion
  • Vhodná aj pre deti od 10 rokov vďaka trom rýchlostným režimom
  • Predné a zadné svetlá pre bezpečnú jazdu aj po zotmení

Až 25 kilometrov na jedno nabitie

Elektrická kolobežka Joyor A1 je poháňaná batériou Li-Ion s najnovšou technológiou bez pamäťového efektu. Na plné nabitie počas 4 až 4,5 hodín umožňuje dojazd až 20 km. Batériu možno dobíjať prenosnou kompaktnou nabíjačkou, ktorá je súčasťou balenia. Jej stav môžete sledovať na multifunkčnom podsvietenom LCD displeji. Zároveň je batéria elektronicky chránená proti prebitiu a podbitiu.

Perfektné jazdné vlastnosti a vybavenie

Elektrokolobežka s ľahkým a pevným rámom z leteckého hliníka disponuje 3 rýchlostnými režimami, je tak vhodná aj pre deti od 10 rokov. Vďaka prednému aj zadnému svetlu s ňou môžete bezpečne jazdiť aj po zotmení, pričom zadné svetlo funguje aj ako brzdové. Pochváliť sa môže aj širokou nášľapnou plošinou s dĺžkou 44 cm a šírkou 16,5 cm, na ktorej sa pohodlne zveziete s chodidlami za sebou alebo vedľa seba. Výškovo nastaviteľné riadidlá s aretačnou drážkou si môžete nastaviť podľa svojej potreby až do výšky 114 cm, stabilnú jazdu bez boľavého chrbta zaručujú osobám do výšky 200 cm. Vďaka prednej nafukovacej pneumatike, ktorá skvele tlmí vibrácie a terénne nerovnosti, sa vám bude na elektrickej kolobežke Joyor A1 čiernej farby jazdiť bezpečne a veľmi komfortne.
Doplňujúce informácie:
Výkon motora:
250 W
Maximálna rýchlosť:
25 km/h
Dojazd na 1 nabitie:
20 km
Odporučené zaťaženie:
do 65 kg
Maximálna nosnosť:
120 kg
Druh pneu:
Predná nafukovacia/zadná pevná
Veľkosť pneu:
20,3 cm/8"
3 rýchlostné režimy:
10/15/25 km/h
Maximálne stúpanie:
15°
Typ batérie:
Li-Ion

Kapacita batérie:
8 Ah
Napätie batérie:
24 V
Rýchlosť nabíjania:
4 až 4,5 h
Výška riadidiel:
84 – 114 cm
Hmotnosť:
11,5 kg

 

Parametre a špecifikácia

Priemer kolies

Priemer kolies 7,99 "
Kód:  SPTsc368
Produktové číslo:  0613468399731

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14