Obnoviť stránku

Elan WaveFlex 7 Light Shift + EL 10 152

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Elan WaveFlex 7 Light Shift + EL 10 152

Prvotriedne zjazdové lyže Elan WaveFlex 7 LS sú optimálne pre všetkých, pretože sú určené pre začiatočníkov aj pokročilých lyžiarov a lyžiarky. Na zjazdovke vám totiž dodajú vynikajúci zážitok z jazdy. Disponujú špičkovým laminovaným dreveným jadrom Dual Woodcore, ktoré je vhodné do rôznych snehových podmienok, pretože dokáže zvýšiť komfort jazdy a zlepšiť ovládateľnosť lyží. Vďaka unikátnej technológii WaveFlex (zvlnenie profil), ktorá kombinuje optimálnu pružnosť a torzální tuhosť, sú navyše vhodné pre krátke aj dlhšie oblúky. 

kľúčové vlastnosti

  • Zjazdové lyže pre začiatočníkov i pokročilých
  • Unikátna technológia WaveFlex
  • Drevené jadro Dual Woodcore pre vyšší komfort a lepšiu ovládateľnosť
  • Špičkový profil Parabolic Rocker
  • Konštrukcia Full Power Cap
  • zaujímavý dizajn
  • Dodávané s viazaním EL 10.0

Ďalšie špičkové technológie

Lyže Elan WaveFled 7 LS sú obľúbené aj vďaka špičkovému profilu Parabolic Rocker, ktorý v kombinácii s konštrukciou Full Power Cap uľahčuje prevedení oblúku a viac odpúšťa potenciálne chyby. Vďaka kratšej hrane totiž umožňuje jednoduchšie zatáčanie nezávisle na danom teréne. Súčasťou balenia sú aj viazanie, a to EL 10.0. Jedná sa teda o skutočne vynikajúcu voľbu, ktorá vás poteší aj zaujímavým dizajnom a priaznivou obstarávacou cenou. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určené pre Muža, Ženu
Typ lyží Na zjazdovku

Parametre lyží

Dĺžka lyží 152 cm
Kód:  SPTms1650
Produktové číslo:  3838855594040

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17