Obnoviť stránku

Elan Pinball Team Quick Shift + EL 4.5 90

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Elan Pinball Team Quick Shift + EL 4.5 90

Aby sa vaše dieťa naučilo dobre lyžovať, je vhodné mu kúpiť aj adekvátne lyžiarske vybavenie. Tento lyžiarsky set lyží Elan Pinball Team a viazanie EL 4.5 je ideálnou voľbou pre prvé lyžiarske kroky.Syntetické jadro Synflex je tvarované po celej dĺžke lyže z materiálov o rôznej hustote. Bolo tak dosiahnuté optimálnej pružnosti a nižšej hmotnosti. Lyže sa bude skvele ovládať v akomkoľvek teréne, a aj preto sú lyže určené pre deti, ktoré nemajú ešte dostatočnú silu pre ovládanie lyží napr. s dreveným jadrom. Výstuhy FiberGlass zo skleného vlákna optimalizujú pružnosť lyží a zvyšujú ich torznú pevnosť.

kľúčové vlastnosti

  • Set zjazdových lyží a viazania
  • Vhodné pre deti, ktoré začínajú s lyžovaním
  • Pekný dizajn, nízka hmotnosť
  • Jadro Synflex zaručí ľahké a plynulé oblúky
  • Profil EarlyRise Rocker
  • Konštrukcia Full Power Cap
  • Dĺžka 90 cm

Ideálne lyže pre začiatočníkov

Profil lyží EarlyRise Rocker s šetrí sily jazdcov, ktoré treba vynaložiť na vykonanie oblúkov. Konštrukcia Full Power Cap uľahčuje prevedení oblúku a tiež viac odpúšťa prípadné začiatočnícke chyby na svahu. Tajomstvo tkvie v kratšej kontaktnej hrane lyže - zatáčanie bude ľahšie v akomkoľvek teréne. V prednej časti lyže je potom použitý špeciálny stabilizátor pre pokojnejšiu jazdu. Ak teda hledáte cenovo výhodný, a napriek tomu veľmi kvalitný lyžiarsky set pre vaše dieta budú lyže Elan Pinball Team ideálnou voľbou. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určené pre Dieťa
Typ lyží Na zjazdovku

Parametre lyží

Dĺžka lyží 90 cm
Kód:  SPTms1670
Produktové číslo:  3838855591384

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07