Obnoviť stránku

Elan Amphibio 80 TI Power Shift + ELS 11

Príslušenstvo k tovaru

Elan Amphibio 80 TI Power Shift + ELS 11

Špičkové zjazdové lyže Elan Amphibio 80 TI Power Shift + ELS 11 vám poskytnú skvelý lyžiarsky pôžitok a úplne nový rozmer jazdy. Výkonné športové lyže Amphibio disponujú celodreveným jadrom Power Woodcore s dvojitou vrstvou titánu a pevnými bočnicami. Unikátna technológia Amphibio 4D so špeciálnym tvarovaním špičky a päty dodávajú lyžiam pevnosť a fantastické jazdné vlastnosti. Preto sa môžete spoľahnúť na výbornú stabilitu a priľnavosť lyží Elan aj pri vysokých rýchlostiach. Model Amphibio 80 TI Power Shift je ideálnou voľbou pre pokročilých a športových lyžiarov.

Kľúčové vlastnosti zjazdových lyží Elan Amphibio 80 TI Power Shift + ELS 11

  • Zjazdové lyže Elan pre maximálny výkon na zjazdovke aj v neupravenom teréne
  • Unikátna technológia Amphibio 4D
  • Celodrevené jadro Power Woodcore
  • Profil Amphibio zaručuje dobrú priľnavosť hrán a stabilitu
  • Zabudovaný systém viazania ELS 11 Shift
  • Odolná povrchová fólia proti poškriabaniu
  • Vhodné pre pokročilých a športových lyžiarov

Lyže Elan Amphibio 80 TI s unikátnou konštrukciou

Lyže Elan Amphibio sa skladajú z konvexnej prednej časti k precíznemu nasadeniu oblúku a konkávnej zadnej časti k rýchlemu výstupu z oblúka. Celodrevená konštrukcia vystužená dvojitým titánom tlmí vibrácie, zlepšuje reakcie lyží a predlžuje ich pôvodnú pružnosť. Bočné hrany RST zaistia maximálnu priľnavosť pozdĺž celej dĺžky lyže a priamy prenos síl pri vysokých rýchlostiach. Tieto vlastnosti v kombinácii s profilom Amphibio zaručujú lyžiam Elan všestrannosť, vysokú pevnosť a mimoriadny jazdný výkon.

Integrované viazanie ELS 11 Shift

Nadvihnutý systém viazania ELS 11 Shift s vylepšenou prstovou časťou efektívne prenáša energiu lyžiarov priamo do stredu lyže. Preto hrana drží skoro bez námahy a zatáčanie je veľmi plynulé aj pri vysokej rýchlosti. Vysoko kvalitné viazanie ELS 11 navyše ponúka rýchle prenastavenie na akúkoľvek veľkosť topánky.

Kód:  SPTalp0024nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06