Obnoviť stránku

Dunlop Performance bag

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dunlop Performance bag

Perfektne dizajnovaná turnajová taška z prvotriedneho materiálu, ktorá pojme až 8 rakiet. Dve Thermo oddelenia sú uzatvárateľné zipsami s veľkým množstvom vreciek špeciálne oddelených od seba. Vodoodolné dno a kvalitné spracovanie z nepremokavého 600D materiálu. Nevyhnutná súčasť vašej výbavy, ktorú budete vždy hrdo nosiť so sebou.

Neprekonateľný komfort

Thermo ochrana reguluje teplotu vnútri tašky, čím si rakety udržujú stálu teplotu a silu výpletu. Taška obsahuje aj jednoducho odopínateľné popruhy na chrbát určené na jednoduché nosenie. Komfort poskytuje vodoodolné vrecko na mokré veci, ktoré neprídu do kontaktu s ostatnými a samozrejmosťou je aj vlastný oddiel na topánky. Určite oceníte aj vrecko na drobnosti, kde môžete uschovať doklady, mobil, struny, gripy ...

600D vodoodolný materiál je charakteristický vysokou odolnosťou voči odretiu.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Športové aktivity Bedminton, Squash, Tenis

Spôsob nosenia

Spôsob nosenia Na chrbte
Kód:  SPT2818
Produktové číslo:  5013317881991
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17