Obnoviť stránku

Doplnky na bicykel

Doplnky na bicykel sú nepostrádateľnou súčasťou výbavy každého cyklistu. Bez niektorého príslušenstva na bicykel sa nezaobídete, iné vám naopak dokáže jazdu veľmi spríjemniť. Aké cyklodoplnky ocení náročný cyklista aj rekreačný výletník? Náš sprievodca vám všetko prezradí.

Pokračovať
Spresniť parametre
1662 položiek

Doplnky na bicykel

Po kúpe bicykla a nevyhnutnej prilby je vhodné zaobstarať si aj ďalšie príslušenstvo na bicykel. Tu sú k dispozícii napríklad rukavice na bicykel Spokey, obaly na bicykel Velosock, a ďalšie príslušenstvo BBB, Force, Tern, Strida a ďalšie. Táto výbava predstavuje praktické doplnky, ktoré vám spríjemnia jazdu či pomôžu udržať váš bicykel dlho v bezchybnom stave.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04