Obnoviť stránku

Domoclip DOC178

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Domoclip DOC178

Prenosný plynový varič Domoclip DOC178 je vyrobený z kovu a uložený do praktického kufríka. Jeho súčasťou je porcelánová lakovaná odkvapkávacia miska. Varič má výkon 2 kW a pre väčšie pohodlie sa zapaľuje automatickým piezo zapaľovacím štartérom. Súčasťou variča je horák s hliníkom a nastaviteľné tlačidlo na ovládanie teploty. Bezpečnostný vypínač rýchlo zareaguje v prípade pretečenia a automaticky prístroj vypne. Kúpte si prenosný plynový varič, aby vaše cestovanie bolo príjemnejšie!

Vlastnosti plynového variča Domoclip DOC178

  • Varič je plynový a prenosný
  • Je uložený do praktického kufríka
  • Má porcelánovú odkvapkávaciu misku
  • Má automatický zapaľovač
  • Súčasťou je horák s hliníkom a ovládač teploty
  • Má bezpečnostnú poistku

Cestovanie s prenosným plynovým varičom

Každé veľké cestovanie so sebou prináša nejaké obete, často najmä v podobe konzumácie studených jedál alebo stravovania v reštauráciách. Prenosný plynový varič bude praktickým pomocníkom pri kempovaní aj na dlhých cestách, svoju funkciu dobre splní aj na záhrade alebo chate. Jeho použitie je jednoduché a bezpečné. Nenechajte sa pripraviť o kvalitnú domácu stravu a rýchle teplé občerstvenie ani na cestách!

 

Parametre a špecifikácia

Typ variča

Typ variča Plynový

Vlastnosti

Hmotnosť 1,97 kg

Typ variča

Druh variča Turistický, Kempingový
Kód:  DOMVA002
Produktové číslo:  DOC178

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06