Obnoviť stránku

Discovery Ultra černá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Discovery Ultra černá

Skvele spracovaná elektrická kolobežka značky Prophete vám bude robiť ideálneho spoločníka pri každodenných výjazdoch po cyklotrasách alebo na ceste do školy či práce. Je vyrobená v krásnom modernom dizajne, ktorý nadchne každého priaznivca týchto dopravných prostriedkov. Kolobežku, ktorá je vyrobená z hliníkovej zliatiny, jednoducho zložíte a môžete ísť verejnou dopravou, napríklad keď vás stretne nečakaný dážď.

Kľúčové vlastnosti čiernej elektrickej kolobežky Discovery Ultra

  • Kvalitná elektrická kolobežka za skvelú cenu
  • Rýchle zloženie a rozloženie
  • Hmotnosť len 12 kg a nosnosť až 100 kg
  • nafukovacie pneumatiky
  • Dojazd až 20 km
  • moderný dizajn

Výkonný 300W motor s dojazdom až 20 km   ?

Základ tvorí 300W elektromotor s reťazovým pohonom, ktoré dokáže vyvinúť maximálnu rýchlosť až 18 km / has 4,4Ah batérií zaistí dojazd až 20 km. Akumulátor na plnú kapacitu nabijete už za 2,5 hodiny. Nafukovacie 8 "pneumatiky zaisťujú solídny komfort aj pri prechádzaní rôznych nerovností na povrchu. Otočná páčka dobre poslúži k reguláciu rýchlosti a iste oceníte aj bezpečnú zadnú brzdu. Nosnosť kolobežky je až 100 kg a hmotnosť iba 12 kg.

Upozornenie:
Kolobežka nie je schválená pre bežnú cestnú prevádzku!

Parametre a špecifikácia

Kód:  SPTbd0728
Produktové číslo:  4014607580076

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11