Obnoviť stránku

Dirtwash sada na údržbu bicykla „Starter Kit"

Príslušenstvo k tovaru

Dirtwash sada na údržbu bicykla „Starter Kit"

Sada na údržbu bicykla Dirtwash Starter Kit od firmy Weldtite je ideálnym pomocníkom pre očistu bicykla a na jeho prípravu pred ďalšou jazdou. Sada obsahuje všetky z veľkých hitov z radov Dirtwash a TF2. 

Kľúčové vlastnosti

  • Všetky potrebné komponenty pre údržbu bicykla:
  • Odmasťovač Dirtbike citrus s rozprašovačom 100 ml
  • Čistič rámov Dirtwash Bike Cleaner 200 ml
  • Ochranný prostriedok Dirtwash Protect s leštiacim účinkom 100 ml
  • Olej Weldtite TF2 50 ml
  • Špongia na umývanie bicykla

Obsah

Sada obsahuje 100 ml odmasťovač Weldtite Dirtbike citrus, ktorý vďaka svojim výborným odmasťovacím schopnostiam jednoducho odstraňuje staré mazivá a čistí všetky diely pohonu. Čistič rámov a citlivých súčiastok 200 ml Dirtwash Bike Cleaner s rozprašovačom dostane z rámu všetku špinu, ktorú možno ľahko zotrieť priloženou hubkou. Sada ďalej obsahuje ochranný prostriedok Dirtwash Protect s leštiacim účinkom a objemom 100 ml a olej Weldtite TF2 s objemom 50 ml.

Kód:  SPTms2872
Produktové číslo:  5013863030669

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19