Obnoviť stránku

Dirtwash Pit Stop

Príslušenstvo k tovaru

Dirtwash Pit Stop

Sadu Dirtwash Pit Stop na údržbu bicykla ocenia ako profesionálni pretekári, tak aj rekreační cyklisti. Pri pretekoch či na tréningu sa profesionálni cyklisti bez dokonalého servisu a perfektnej údržby bicykla nezaobídu. Za nepriaznivého počasia je nutné bicykel tiež častejšie čistiť. V sade nájdete všetko na dôkladnú očistu vášho bicykla. Na čistenie rámov a citlivých súčiastok je ideálny Dirtwash Bike Cleaner s rozprašovačom s objemom 200 ml, ktorý starostlivo odstráni všetku špinu. Pomoc špongie špinu zotriete a handričkou rám vyleštíte.
Na mastnoty je vhodný odmasťovač Dirtwash Citrus v spreji s objemom 150 ml. Jeho aplikácia na kazetu, reťaz a prevodníky je veľmi jednoduchá. Kefou Dirtwash na pastorky a prevodníky odstránite mechanicky všetky nečistoty. Súčasťou balenia je aj plastové vedro na vodu. Doprajte vášmu bicyklu profesionálnu starostlivosť a kúpte si túto špičkovú sadu Dirtwash Pit Stop.
Obsah sady na údržbu bicykla:

  • Odmasťovač Dirtwash Citrus v spreji – 150 ml
  • Čistič kolies Dirtwash s rozprašovačom – 200 ml
  • Olej Weldtite TF2 - 150 ml
  • Kefa Dirtwash na pastorky a prevodníky
  • Špongia na umývanie bicykla s rozmermi 110 × 160 × 45 mm
  • Handrička na utretie s rozmermi 350 × 250 mm
  • Plastové vedro na vodu

Kód:  SPT10268
Produktové číslo:  5013863030447

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02