Obnoviť stránku

Dirtwash Dry

Príslušenstvo k tovaru

Dirtwash Dry

Súpravu Dirtwash Dry na údržbu bicykla ocenia ako profesionálni pretekári, tak aj rekreační cyklisti. V súprave nájdete všetko na základnú očistu bicykla a jeho prípravu pred ďalším výjazdom. Na odstránenie mastnej špiny a starých mazív je ideálny odmasťovač Dirtwash Citrus s objemom 75 ml, ktorý vyniká svojimi silnými rozpúšťacími schopnosťami. Pomocou plastovej kefy Dirtwash s hrebeňom na pastorky a prevodníky jednoducho očistíte všetky diely pohonu a ďalšie komponenty.
Na namazanie a nakonzervovanie reťaze je vhodné mazivo TF2 Dry na reťaz Weldtite s objemom 75 ml, ktoré je špeciálne určené do suchých podmienok. Súčasťou balenia je aj praktická súprava lepenia Weldtite airtime pre prípad defektu a plastové montpáky na demontáž plášťa. Doprajte vášmu bicyklu profesionálnu starostlivosť a kúpte si túto špičkovú súpravu Dirtwash Dry.
Obsah súpravy:

  • Odmasťovač Dirtwash Citrus - 75 ml
  • Mazivo TF2 Dry na reťaz Weldtite - 75 ml
  • Lepenie Weldtite airtime - súprava 8 ks
  • Montpáky Cyclo Tools - súprava 3 ks
  • Kefa Dirtwash na pastorky a prevodníky
Kód:  SPT10269
Produktové číslo:  5013863060154

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04