Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Dirtwash čistič rukou Citrus - 500ml

Príslušenstvo k tovaru

Dirtwash čistič rukou Citrus - 500ml

Čistiaci gél Dirtwash na ruke je výborným pomocníkom pre každého cyklistu, ktorý si opravuje svoje kolo a stará sa o neho. Po servise mastných súčiastok bývajú ruky silno znečistenia a nie je jednoduché sa umyť. Čistič Dirtwash dokáže odstrániť väčšinu mazadiel, olejov a iné špiny. Zároveň je veľmi šetrný k pokožke. Oranžový semi-gél obsahuje drobné guľôčky, ktoré odstraňujú špinu a neničí pritom vašu pokožku. Nevystavuje pokožku podráždenie petrolejovými zložkami, a je tak aj šetrný k prírode. Gél je vyrobený na citrusové báze.

Kľúčové vlastnosti

  • odstraňuje silné znečistenie
  • šetrný k pokožke
  • šetrí prírodu
  • neobsahuje petrolejovej zložky
  • citrusová vôňa
  • 500 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml
Kód:  SPTms2863
Produktové číslo:  5013863030201

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02