Obnoviť stránku

Deuter Wash Bag Tour II moss-arctic

5 1 hodnotení

Deuter Wash Bag Tour II moss-arctic

Organizovať všetky veci potrebné na cestách aj doma je hlavným účeľom tašky Deuter Wash Bag Tour II. Praktická taška ukrýva v troch priestranných vreckách priestor s objemom 1,2 litra na prepravu všetkých nevyhnutností, ktoré potrebujete mať poruke na vašu osobnú hygienu. Taška je ušitá tak, aby ste ju jednoducho odložili bez obáv, že by sa jej obsah vysypal, zároveň je však vybavená háčikom na praktické zavesenie.

Taška Deuter Wash Bag Tour II je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý sa ľahko udržuje suchý a čistý, je možné ju prať aj v práčke. Športovo tvorený dizajn tašky zodpovedá módnym trendom, čo ocení každý, kto si zakladá na praktickej i estetickej stránke svojich doplnkov.

Hlavné parametre

  • Rozmery: 8 × 21 × 10 cm
  • Farba: modrá so zelenou
  • Tri priestranné vrecká s celkovým objemom 1,2 litra
  • Pútko na zavesenie tašky v kúpeľni
  • Vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sa ľahko udržujú čisté

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 8 cm
Šírka 21 cm
Výška 10 cm

Typ

Typ Toaletná taška
Kód:  SPT15722
Produktové číslo:  4046051068145
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02