Obnoviť stránku

Deuter Wash Bag Tour II fire-aubergine

Deuter Wash Bag Tour II fire-aubergine

Organizovať všetky veci potrebné na cestách aj doma je hlavným účelom tašky Deuter Wash Bag Tour II. Praktická taška v troch priestranných vreckách ukrýva priestor s objemom 1,2 litra pre prepravu všetkých nevyhnutností, ktoré potrebujete mať po ruke pre vašu osobnú hygienu. Taška je ušitá tak, aby ste ju jednoducho odložili bez obáv z vysypania jej obsahu, zároveň je však vybavená háčikom na pohodlné zavesenie.

Taška Deuter Wash Bag Tour II je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý sa jednoducho udržuje suchý a čistý, je možné ju tiež prať v práčke. Športovo ladený dizajn tašky zodpovedá módnym trendom, čo ocení každý, kto si zakladá na praktickej aj estetickej stránke svojich doplnkov.

Hlavné parametre

  • Rozmery: 8 × 21 × 10 cm
  • Farba: purpurová s červenou
  • Tri priestranné vrecká s celkovým objemom 1,2 litra
  • Pútko na zavesenie tašky v kúpeľni
  • Vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sa ľahko udržujú

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 0,05 kg

Rozmery

Výška 8 cm
Hĺbka 10 cm
Šírka 21 cm
Kód:  SPT15723
Produktové číslo:  4046051068152
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09