Obnoviť stránku

Delphin Zephyr Spin 2,1 m 20 g

29,48 €

Delphin Zephyr Spin 2,1 m 20 g

Ak hľadáte kvalitný ľahký prívlačový prút v bezkonkurenčnom pomere cena/výkon, séria Zephyr Spin od osvedčenej značky Delphin je úplne ideálnou voľbou. Môžete si vybrať z niekoľkých dĺžok, pričom všetky sa vyznačujú dvojdielnou skladacou konštrukciou. Sú to precízne nástroje vhodné predovšetkým na prívlač. Napriek nízkej cene sa môžu pochváliť perfektným blankom z 24T karbónu a kvalitnými SiC očkami. Rukoväť je opatrená pohodlnou korkovou úpravou a osvedčeným DPS sedlom navijaka.

Čím 2,1 m prút Delphin Zephyr Spin zaujme?

  • Je skvelou voľbou prútu na prívlač
  • Kvalitným karbónovým blankom
  • Skladacou konštrukciou
  • Korkovou rukoväťou
  • Dostupnosťou aj v iných dĺžkach

Kontrastné vyhotovenie

Celý prút Delphin Zephyr Spin je dizajnovaný do zlato-zeleného vyhotovenia, čo mu dodáva nielen na elegancii, ale hlavne mu prepožičiava praktické kontrastné viazanie očiek. Tých je na prúte dohromady sedem.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Prívlačový

Dĺžka

Celková dĺžka 2,1 m

Počet dielov

Počet dielov 2
Kód:  JVR066232
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8586018451215
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16