Obnoviť stránku

Delphin Sada hlásičov Forza 2 + 1

5 1 hodnotení
122,87 €

Delphin Sada hlásičov Forza 2 + 1

Rybársky hlásič záberu je šikovný prístroj pre všetkých moderných rybárov. Hlásič vás okamžite upozorní na každý pohyb vlasca, a tak môže garantovať, že vám žiadna ryba neodpláva. Delphin Sada hlásičov Forza 2 + 1 využijete vo chvíli, keď je vaša pozornosť potrebná niekde inde. Môžete ho pripevniť k rybárskej vidličke či stojanu. Hlásič je opatrený tiež nočným osvetlením so senzorom. Rybársky hlásič záberu Delphin je vybavený plynulým ovládaním hlasitosti. Hlásič bol doplnený záchytnými chráničmi, ktoré slúžia ako ochrana prúta pred vypadnutím. V sade nájdete tiež prijímač, ktorý možno umiestniť v ľubovoľnej vzdialenosti od prúta, a tak vám pomôže okamžite reagovať na záber.

Rozhodujúce parametre hlásiča Delphin Sada hlásičov Forza 2 + 1

  • Sada signalizátorov Delphin budete počuť po každom zábere vlasca
  • Počet hlásičov v balení: 2 ks
  • Množstvo prijímačov: 1 ks
  • Nočné osvetlenie pre nočných rybárov
  • Možnosť úpravy hlasitosti
  • Konektor na pripojenie swingeru

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Nočné osvetlenie, Nastaviteľná hlasitosť, Konektor na pripojenie swingeru, Nastaviteľná citlivosť, Nastaviteľný tón, Možnosť spárovania s príposluchom
Farba diódy Viacfarebná

Súprava

Počet hlásičov 2 ks
Počet prijímačov 1 ks
Kód:  RYB019001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8586018490108
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12