Obnoviť stránku

Delphin Prsačky River Veľkosť 43

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Delphin Prsačky River Veľkosť 43

Zháňate pre svoje rybárčenie kvalitné oblečenie? Ak áno, tak práve pre Vás sú určené prsačky Delphin River. Vyznačujú sa výbornými vlastnosťami a vysoko kvalitným vyhotovením. Na spájanie jednotlivých dielov bola použitá najmodernejšia derivácia technológie SONIC SEAM, ktorá zaručuje maximálnu odolnosť a nepriepustnosť spojov. Prsačky Delphin River sú vďaka 100% vodoodolným švom populárne a používané hlavne u profesionálov. Veľkou výhodou je výčnelok v oblasti päty, ktorý slúži predovšetkým pre ľahké vyzúvanie. Podrážka je vhodná ako pre stabilné, tak i pre náročnejšie podmienky!

Kľúčové vlastnosti prsačiek Delphin River

  • Maximálne odolné a nepriepustné spoje
  • Odolná podrážka v stabilných i náročnejších podmienkach
  • Výčnelok pre ľahšie vyzúvanie
  • Malá hmotnosť
  • Veľkosť 43

Kvalitné príslušenstvo nesmie chýbať

U prsačiek Delhin River určite oceníte upínanie pomocou pohodlných popruhov cez ramená s odolnými spojkami. Veľkou výhodou je tiež vrecko na odloženie telefónu či kľúčov. Rada River je navyše povrchovo vysoko odolná voči oderu! V neposlednom rade tiež oceníte ich malú hmotnosť, ktorá je približne 2,5 kg.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Prsačky

Veľkosť

Veľkosť 43
Kód:  JVR069926
Produktové číslo:  8586018451017
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07