Obnoviť stránku

Shimano Big Baitrunner XTB 14000 LC

222,90 €

Shimano Big Baitrunner XTB 14000 LC

Obľúbený navijak Baitrunner je späť a nie je vybavený ničím lepším, nežprecíznymi technológiami prémiovej značky ShimanoVášniví rybári ocenia jeho veľkú cievku AR-C, pomalú osciláciu a systém pokládky vlasca Aero Wrap II. Skombinovaním týchto technológií je dosiahnutý potenciál pre dosiahnutie extrémnych vzdialeností nadhodov. Uloženie prevodovky zaisťuje hladký prenos výkonu.

Kľúčové vlastnosti navijaka Shimano Big Baitrunner XTB 14000 LC

  • Špičkové technológie Shimano
  • Štvorica zapuzdrených guľôčkových ložísk
  • Kľuka z kovaného hliníka
  • Veľkokapacitná cievka
  • Kvalitné ozubené prevody
  • Ideálny pre veľké kaprové loviská
  • Dostupný aj vo veľkosti medium

Najnovšie verzie obľúbeného navijaka Shimano Baitrunner

Prepracované uloženie prevodovky zaisťuje hladký prenos výkonu. Dokonalé polohovanie ozubených prevodov v záťaži je docielené dvojbodovým ukotvením pastorka. Navijak je vďaka svojmu obdivuhodnému odhadzovaciemu výkonu nástrojom pre lov na najrozľahlejších kaprích loviskách. Práve tam sa budú hodiť aj ďalšie rybárske potreby, ktoré si ľahko vyberiete znášho širokého sortimentu.

Ďalšie technologické výhody


Navijak Shimano Big Baitrunner XTB 14000 LC disponuje štyrmi zapuzdrenými guľôčkovými ložiskami S A-RB, ktoré zvyšujú jeho odolnosť a predlžujú celkovú životnosť ozubených prevodov. Prepracovaná prevodovka účinne znižuje trenie a zlepšuje tak prenos výkonu z hliníkovej kľuky na rotor navijaku. To sa výborne hodí pre lov veľkých rýb vzhľadom k tomu, že s väčším krútiacim momentom pri navíjaní získavate nad súbojom oveľa lepšiu kontrolu.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kaprársky

Typ brzdy

Typ brzdy Voľnobežná

Veľkosť cievky

Počet ložísk

Prevod

Prevod 4,6:1

Hmotnosť

Hmotnosť 720 g
Kód:  JVR068573
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  022255212960
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14