Obnoviť stránku

Delphin Memory 9 V

4,4 10 hodnotení
16,80 €

Delphin Memory 9 V

Spoľahnite sa na inteligentný hlásič disponujúci modernými technológiami, kedykoľvek sa vzdialite od svojich udíc. S 9 V Memory od známej značky Delphin. Ako „Memory“ nebol nazvaný náhodou. Disponuje totiž unikátnou pamäťou, vďaka ktorej si je schopný zapamätať všetky vaše nastavenia, aj keď hlásič vypnete alebo dokonca vyberiete batériu. Môžete voliť medzi denným či nočným režimom, nastavovať hlasitosť (tlačidlo V), citlivosť (S), typ tónu (T). Tlačidlo R umožňuje vypnúť signalizáciu na 20 sekúnd, než hlásič bezpečne nainštalujete na miesto. S týmto pamäťovým hlásičom vám neutečie žiadny záber a navyše vám veľmi zjednoduší prípravu.

Kľúčové vlastnosti 9 V hlásiča Delphin Memory

  • Unikátna pamäť pre všetky nastavenia
  • Pamäť sa nezmaže ani po vybratí batérie
  • Nastaviteľná citlivosť, hlasitosť a tón
  • El. obvody zaliate živicou pre perfektnú vodoodolnosť
  • Dvojica diód a integrované uši
  • Signalizácia spätného záberu

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Nočné osvetlenie, Nastaviteľná hlasitosť, Konektor na pripojenie swingeru, Nastaviteľná citlivosť, Nastaviteľný tón, Integrované záchytné uši

Súprava

Počet hlásičov 1 ks
Kód:  JVR071437
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8586018454520
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03