Obnoviť stránku

Delphin Magma II Next Generation 5 špička 3,9m 150g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Delphin Magma II Next Generation 5 špička 3,9m 150g

Vylepšený „dvojkový“ model prútu Magma stavia na obrovskom úspechu svojej staršej verzie. Môžete tak využiť všetkých kladov staršieho prevedenia v podobe zušľachteného moderného vypracovania tohto feederového prútu od osvedčenej značky Delphin. Disponuje veľmi kvalitným karbónovým blankom s vyššou tuhosťou najmä v spodnej časti, čo napomáha pri nahadzovaní ťažších krmítok. V balení nájdete hneď päť rôznych špičiek v odlišných typoch tvrdosti. Jednoducho si tak zvolíte tú ideálnu podľa toho, či sa chystáte loviť menšiu bielu rybu alebo veľkého bojovného dravca.

Kľúčové vlastnosti 3,9m feederového prútu Delphin Magma II Next generation

  • Precízny feederový prút
  • Kvalitný vystužený blank
  • Pätica špičiek s rôznou tvrdosťou
  • Pohodlná korková rukoväť
  • Extra vrstva karbónu na tŕňových spojkách
  • Perfektná ergonómia a nižšia hmotnosť
  • Kvalitné SIC očká

Novinky a prednosti prútu

Feederový prút Delphin Magma II Next generation je oproti prvej verzii navyše vybavený extra vrstvou karbónu aplikovanú na tŕňové spojky. Úplne nová je aj pohodlná korková rukoväť s hliníkovou koncovkou, ktorá prešla zoštíhlením a prepracovaním do praktickejšej ergonómie. Prítomné sú tiež veľké kvalitné SIC očká či nový elegantný oplet. Lákavá tmavo vínová farba zostáva zachovaná rovnako ako možnosť prút po love rozložiť na tri časti, čo značne zjednodušuje jeho transport a skladovanie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Feederový

Dĺžka

Celková dĺžka 3,9 m
Transportná dĺžka 1,37 m

Počet dielov

Počet dielov 3+5

Tvrdosť/záťaž

Maximálna záťaž 150 g
Kód:  JVR069594
Produktové číslo:  8586018451406
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14